FB pix FLINK Gevelbekleding: Wij geven flink om je gevel! - Artikelpost

FLINK Gevelbekleding: Wij geven flink om je gevel!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 306 | Aantal woorden: 571 | Datum: | 0 commentaar

Kleren maken de man en bekleding de gevel. Wij van FLINK begrijpen als geen ander de toegevoegde waarde van een prachtig gevel en zijn daarom gespecialiseerd in alles rondom gevelbekleding. Neem een kijkje op onze https://flinkbv.nl/ en oordeel maar zelf.

Voordelen gevelbekleding

We tonen dat we om je gevel geven door deze van duurzame bekleding te voorzien. Je zal merken dat de voordelen van het laten monteren van gevelbekleding verder reiken dan de buitenkant van je gebouw.

Nieuw jasje: Het meest in het oog springende voordeel van gevelbekleding is dat het voor een prachtig aanzien zorgt. Het maakt eigenlijk niet uit of het om je woning, appartement of zakenpand gaat. Maar vooral bij oude gebouwen bedekt gevelbekleding de originele laag op een makkelijke en budgetvriendelijke wijze. Ondergaat je onderneming bijvoorbeeld een nieuwe branding en wil je je bedrijfspand daarom een totaal andere look geven? Een prachtige nieuwe kunststof gevelbekleding is dan een solide oplossing hiervoor.

Bescherming: Gevelbekleding heeft ook andere praktische voordelen. Zo vormt het een mooie bescherming tegen allerlei weersinvloeden en andere factoren die je gevel zouden kunnen beschadigen. De meeste ‘slagen’ die de buitenkant van je pand, woning of zelfs woonboot zou moeten incasseren, worden namelijk door de bekleding opgevangen en zo blijf het zelf ‘ongedeerd’. Op deze manier geniet je lange tijd van je vastgoed.

Geluidsabsorptie en Isolatie: Komen er teveel ongewenste geluiden je woning of bedrijfspand binnen? Dit probleem kan gelukkig verholpen worden met het aanbrengen van gevelbekleding. De extra aangebrachte laag zorgt er namelijk voor dat binnenkomende geluiden voor een groot deel worden gereduceerd. Verder zorgt het plaatsen van de laag over de gevel voor een isolerende werking. De ruimte tussen de lagen bewerkstelligt dat je pand tijdens de wintermaanden minder kou vasthoudt en tijdens de zomer minder warmte. Wedden dat je dit voordeel terug zal zien in de verminderde stookkosten!

Waarom kiezen velen voor kunststof gevelbekleding?

Kunststof gevelbekleding wordt het meest toegepast en daar zijn er goede redenen voor. Het is op de eerste plaats duurzamer dan de andere soorten en gaat zo een paar extra jaren mee. Het staat ook bekend als het soort dat het meest onderhoudsarm is en glanst na een eenvoudige schoonmaakbeurt al. Kunststof gevelbekleding wordt ook als een milieuvriendelijker gezien.

Verder valt er over smaak hier niet te twisten, want er is keuze zat. Kunststof gevelbekleding komt in allerlei soorten en modellen voor. Je kan gewoon vaststellen welke look je wilt creëren en deze laten aanbrengen. Wil je bijvoorbeeld een houten uitstraling hebben? Ook dit is mogelijk en velen zullen niet eens het verschil merken. Je kan verder gaan voor een gladde structuur of juist een hobbelige.

Flink Gevelbekleding: een betrouwbare partner

Wij hebben vaker gezien hoe onze projecten niet alleen het gebouw van de klant in een nieuw jasje steekt, maar ook snel een glimlach op hun gezicht tovert als ze het resultaat zien. Bij ons zitten er flink wat jaren op en bijna geen enkele situatie is ons onbekend.Over de Auteur

Als ervaren gevelbekleder deel ik graag mijn kennis en ervaring omtrent gevelbekleding. In deze blog schrijf ik over Flink gevelbekleding.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo