FB pix Fotobehang: een droom aan de muur - Artikelpost

Fotobehang: een droom aan de muur

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 2988 | Aantal woorden: 812 | Datum: | 0 commentaar

Lange tijd waren muurschilderingen de enige manier om binnen- of buitenmuren te versieren. U hoeft niet ver te reizen om onder de indruk te geraken van deze handgeschilderde meesterwerken. Toen later het behangpapier ontstond, ontwikkelde zich al vlug de trend naar een simpel patroon dat zich telkens herhaalde op de muur. Dit zorgde voor een strakke, maar vaak monotone bekleding van leefruimtes. Met de nieuwe trend, fotobehang, komt de kamer weer tot leven. Dit keer zonder elke vierkante centimeter handmatig te moeten schilderen...

Fotobehang, de mooiste uitzichten in uw kamer

Droomt u van een huis met uitzicht over het nachtelijke New York, Parijs, of misschien zelfs Afrika? U kan alvast deze uitzichten in huis halen dankzij het fantastische fotobehang van Komar of Eurographics. Zelfs uw eigen paradijselijk eiland of een plekje midden in de jungle is een kwestie van behangpapier geworden. Uw ruimte zal ademen als nooit te voren dankzij de extra dimensie die het fotobehang u biedt. Alle monotone motieven verbleken bij deze levensgrote foto’s die uw muur zullen sieren.

Aanbrengen van fotobehang

Het fotobehang is gemakkelijk aan te brengen, zoals gewoon behangpapier. Het behang is verdeeld in verschillende stroken die u eenvoudig op uw muur kan aanbrengen met de bijgeleverde behanglijm. Eens u bepaald heeft waar het eerste paneel moet komen, volgt de rest vlug. In een mum van tijd is uw slaapkamer omgetoverd tot een appartement boven New York of een hut op een tropisch strand. Dankzij het gebruik van hoogkwalitatief papier wordt een rimpelvrije plaatsing gegarandeerd. Indien u toch eerst graag eens een installatie van dit fotobehang ziet, raden wij u volgend filmpje over het plaatsen van fotobehang aan.

Populaire prints

De absolute hoogvlieger van het fotobehang is de New York Skyline van Eurographics. Het uitzicht op de Brooklyn Bridge leverde al menig fotograaf een boost aan inspiratie op. Kantoren in een niet zo fraaie omgeving kunnen gemakkelijk opgefleurd worden met een uitzicht op een tropisch strand of een mooi zicht op de Arch Canyon. Of wil u misschien gewoon dat uw muur bestaat uit gestapelde houtblokken? Het kan! Genoeg ideeën om bij weg te dromen dus! Het fotobehang beperkt zich trouwens niet eens tot muren. Zelfs uw deur kan behangen worden met een uitzicht op het Empire State Building of een verse kop koffie.

Online fotobehang kopen

Waar haalt u nu deze fantastische eyecatcher? U hoeft maar een paar keer te klikken op de site van Acaza en u kan uw fotobehang thuis verwachten. Deze webshop, die gespecialiseerd is in DIY en fotokaders, biedt een uitgebreide keuze aan kwalitatieve prints van Eurographics en Komar. Bestelt u voor 12 uur, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden en de volgende werkdag geleverd. Bestellingen vanaf €50 worden zelfs gratis geleverd! Haal het uitzicht van uw dromen alvast in huis.Over de Auteur

Acaza is een webshop gespecialiseerd in muur- en wanddecoratie. In het uitgebreide assortiment fotokaders en fotobehang kan elke doe-het-zelver zijn hart ophalen. Snelle levering en goede service zijn onze kernwaarden.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo