Fotobehang op Vliespapier - Een uniek interieur! - Artikelpost

Fotobehang op Vliespapier - Een uniek interieur!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 389 | Aantal woorden: 399 | Datum: | 0 commentaar

Een muur van fotobehang brengt een beetje gezichtsbedrog in huis. Zo kan je de illusie creëeren dat je aan een tropisch strand zit, in een grote stad bent of in een bos rondwandelt. 

Daarnaast kan je ook kiezen voor fotobehang met motief. Dit behang kan bijvoorbeeld lijken op een bakstenen muur, een houten afscheiding of zelfs een betonmuur. Op die manier heb je het effect van deze bijzondere materialen, terwijl je toch het comfort van je gewone muur behoudt.

Een bijzondere variant is het fotobehang van het merk Komar. Dit behangtype is geprint op stevig vliesbehang. Om dergelijk behang te plaatsen, kan je je lijm direct tegen de muur aanbrengen, en vervolgens het papier ertegen hangen. Je hebt dus niet langer een behangtafel nodig en je kan veel sneller behangen. Bovendien is vlies ook erg stevig om een optimale kwaliteit te garanderen.

Aangezien deze foto's meestal ook extra groot zijn, bestaan ze uit 2, 4 of 8 behangstroken. Zo kan je ze veel gemakkelijker tegen de muur bevestigen. Het is aangewezen om met potlood op de muur aan te duiden waar je je behang precies wenst aan te brengen.

Dit behangtype is ideaal om een accentmuur te creëeren. Kies er dus voor om één muur een bijzondere afwerking te geven met een panoramische foto, en geef je andere muren een rustige kleur. Zo blijft het geheel in evenwicht en krijgt de kunstfoto toch alle aandacht die hij verdient.  Dit behang is ideaal om je slaapkamer op te fleuren of om je woonkamer een uniek accent tegeven. Zo kan je je gasten in stijl ontvangen!

Wil je toch nog net iets méér in je kamer dan enkel een fotomuur en neutrale muren? Dan kan je op de neutrale muren enkele lijsten ophangen die hetzelfde thema weerspiegelen als je fotomuur. Kies voor vakantiefoto's, of voor kunstwerkjes met dezelfde sfeer en kleurtinten. Succes gegarandeerd!

 

 

 Over de Auteur

Een stijlvol interieur maakt het leven thuis veel aangenamer. Fotobehang is dan ook de ideale oplossing om je interieur een bijzondere toets te geven!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[316 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[183 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[126 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo