FB pix Fotolijst.nl | De ultieme manier om terug te kijken! - Artikelpost

Fotolijst.nl | De ultieme manier om terug te kijken!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1265 | Aantal woorden: 758 | Datum: | 0 commentaar

Of vooruit. Of naar het heden. Wat jouw favoriete foto, illustratie of schilderij ook maar voor je betekent, samen zorgen we voor een prachtige presentatie.

Herinneringen zijn er om gekoesterd te worden, dat weten we bij Fotolijst.nl maar al te goed. Zeker wanneer ze in een persoonlijke foto zijn gevangen. Zoek je een schitterend omhulsel voor een kleine afbeelding in je vensterbank of juist een brede print voor aan je muur? Alles is mogelijk wanneer je bij ons je omlijsting bestelt. We denken graag met je mee om tot een presentatie te komen die de juiste kleur, het perfecte formaat en een bijpassend materiaal met elkaar combineert.

Lijst op maat

Je hoeft niet direct te denken in grenzen wanneer je via ons je favoriete foto wilt inlijsten. Het kan namelijk zo zijn dat deze in een formaat is afgedrukt waar geen standaard lijsten voor bestaan. Bij Fotolijst.nl denken we niet aan kaders wanneer het gaat om… kaders. Daarmee bedoelen we dat je lijst volledig op maat wordt gemaakt door onze experts! Zeker als het gaat om een afbeelding waarvan je er maar eentje hebt en die dus niet meer te reproduceren valt in optimale kwaliteit, is onze service dé uitkomst.

Collage

Veel mensen zien graag constant hun vrienden en belevenissen terug. Wij maken dit graag mogelijk! Zeker wanneer je niet goed weet welke afbeelding je wilt kiezen om op te hangen. Waarom niet allemaal? In de vorm van een collage kun je al je favoriete foto’s tentoonstellen in je woonkamer. En nee, opplakken hoeft helemaal niet. In plaats daarvan bestel je bij ons een handige collagelijst. Hiermee breng je handig al je favoriete belevenissen samen en kun je ze voortdurend wisselen!

Baklijst

 

Zomaar ophangen is voor afbeeldingen die een bijzondere plek in je hart hebben niet voldoende. Waarom help je ze niet om echt tot leven te komen? Wanneer je ze in een speciale baklijst plaatst, lijkt je favoriete foto of illustratie zich volledig los te maken van de wand waar deze aan bevestigd is. Bij Fotolijst.nl heb je een uitgebreide keuze uit kleuren, diktes en het materiaal waarvan jij vindt dat je baklijst de mooiste match maakt met de afbeelding.
Over de Auteur

Lees de leuke blogs van Fotolijst.nl

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo