Ga goed om met uw kwasten, en laat ze langer mee gaan. - Artikel Post - Artikel Marketing

Ga goed om met uw kwasten, en laat ze langer mee gaan.

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 276 | Aantal woorden: 793 | Datum: | 0 commentaar

 

Is het gelukt? Staan de deuren en kozijnen weer netjes in de verf? Of is het plafond weer echt wit? Dan is het nu tijd voor het minst leuke van de hele klus: het opruimen en het schoonmaken van de kwasten. Het is zonde als u dit niet doet, want dan kunt u voor iedere nieuwe schilderklus weer nieuwe kwasten aanschaffen. Als u er een beetje zuinig mee omgaat is dat absoluut niet nodig. Let op! Deze tip geldt alleen voor solventhoudende verven.

Wanneer u klaar bent met schilderen kunt u de natte kwasten goed bewaren om ze later weer te gebruiken. U kunt de kwasten in aluminiumfolie rollen om ze vervolgens in de ijskast opbergen. De kwasten blijven zo dagenlang vers. U denkt natuurlijk, dat is niet zo fris bij mijn etenswaar. Om te voorkomen dat uw eten gaat stinken kunt u het beste de volgende methode toepassen.

Wanneer u gebruik maakt van solventhoudende verf kunt u het volgende doen. Doop de kwast nog één keer in de verf en strijk de kwast af zodat hij nog goed in de verf zit maar niet meer drupt. Zet vervolgens de kwast in een potje water, net zover totdat de haren van de kwast net onder water staan. Sla vervolgens de kwast goed af. U kunt de kwast weer gaan gebruiken zoals u de vorige keer ook heeft gedaan. Als u op deze manier met de kwasten omgaat verlengt u de levensduur van uw kwasten aanzienlijk. Het gaat zonder meer een aantal dagen goed. Wanneer er een langere tijd zit tussen het gebruik van de kwasten doop de kwasten dan eerst in terpentine, of bij een zeer lange tussenpoos in thinner.

Op deze manier kunt u maanden lang met één kwast doen zonder dat de haren krom gaan staan. Heeft u een schilderklus waar u al lang tegen op ziet? Ziet het plafond wat gelig? Heeft u plekken van een lekkage? Is er wat verf versprongen of verkleurd bij de deurklinken? U kunt natuurlijk altijd een schilder inschakelen om dit allemaal weer netjes te maken, zoals bijvoorbeeld deze schilder in Groningen. Voor al uw binnen schilderwerk in Groningen kunt u bij hen terecht. Over de Auteur

Wij helpen u met elke schildersklus en zorgen ervoor dat uw woning het hele jaar door mooi en beschermd is.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Commentaar


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[223 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo