Gaat u veilig op vakantie? - Artikel Post - Artikel Marketing

Gaat u veilig op vakantie?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 504 | Aantal woorden: 468 | Datum: | 0 commentaar

Voordat u weggaat op vakantie loopt u vaak een rondje om het huis om te kijken of u alle lichten, elektra uit hebt en de kachel laag staat. Na die controle sluit u het huis geheel af. Uw huis afsluiten met verouderde sloten heeft echter geen zin, inbrekers hebben deze zo losgemaakt en zijn binnen om uw waardevolle spullen mee te nemen. Dit is gemakkelijk te voorkomen door goed hang- en sluitwerk te monteren met een keurmerk. Dat is niet het enige wat u kunt doen om inbrekers buiten de deur te houden.

Technische snufjes

Voordat u op vakantie gaat is het belangrijk dat uw woning goed beveiligd is. Dit doet u het beste door inbraakwerende spullen aan te schaffen. Hierbij kunt u denken aan een buitenlamp met een bewegingssensor, camerabeveiliging of misschien wel een alarmsysteem. Het goedkoopste is een lamp met een bewegingssensor. Deze lamp gaat aan wanneer de bewegingssensor een beweging constateert. Inbrekers blijven liever ongezien dus zullen schrikken van het licht. Wilt u liever nog wat extra beveiliging, dan is het aanschaffen van beveiligingscamera’s een goed idee. De camera’s nemen alles op wat er gebeurt. Zo zijn de inbrekers later sneller terug te vinden en op te pakken. Zien de inbrekers een camera hangen, dan gaan zij snel naar een ander huis. De laatste optie is een alarmsysteem. Met een alarmsysteem, is uw huis zeer goed beveiligd. Als er iemand binnen komt en het alarm staat aan, dan gaat er bij een alarmcentrale een alarm af. De alarmcentrale stuurt vervolgens een patrouille langs om te bekijken wat er aan de hand is.

Handige en kosteloze tips

Er zijn echter nog wat praktische en slimme tips voor u als u op vakantie gaat. Door tegen uw buren, vrienden of familie te zeggen dat u op vakantie bent en aan hen te vragen of ze af en toe de post op willen halen, de gordijnen te openen en te sluiten of misschien een lichtje aan te doen ergens in het huis, lijkt het net alsof er iemand thuis is. Een andere tip om een inbraak te voorkomen is door uw vertrek van uw vakantie niet overal op het sociaal media te verspreiden. Inbrekers houden dit namelijk nauwlettend in de gaten. Volgt u deze tips op en schaft u ook nog andere inbraak preventie spullen aan, dan houdt u de inbrekers buiten en gaat u met een gerust hart op vakantie.

 

Bron: www.slotenmaker.kwieq.nlOver de Auteur

Arend-Jan, medewerker van www.slotenmaker.kwieq.nl.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[171 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo