Garagedeur met verticaal profiel - Artikelpost

Garagedeur met verticaal profiel

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 278 | Aantal woorden: 390 | Datum: | 0 commentaar

Een garagedeur maar een saai ding? Echt niet! Een echte garagedeurenspecialist vindt het een uitdaging om een garagedeur te produceren die geheel naar uw eigen smaak en wens ontworpen is. Een voorbeeld van zo’n specialist is Different Doors uit Budel (Noord-Brabant), maatwerk specialisten in ieder type garagedeur.

De adviseurs van Different Doors nemen u aan de hand en vertellen u over de talrijke keuzemogelijkheden voor uw garagedeur. U wordt actief betrokken in het ontwerpproces en zo ontstaat een geheel op maat geproduceerde garagedeur voor uw woning. Daarbij wordt rekening gehouden met uw gebruik, speciale wensen zoals raampartijen, isolatie en veiligheid en natuurlijk met de uitstraling van uw woning en uw smaak.

Verticale garagedeuren

De eerste reden om te kiezen voor een verticaal geprofileerde garagedeur is meestal smaak. Een verticale belijning valt bij veel mensen in de smaak en is toe te passen in garagedeuren met zowel een landelijke, klassieke als moderne uitstraling. Een verticale garagedeur heeft ook een ander voordeel: vuil spoelt gemakkelijk weg en blijft niet liggen in het profiel. Daardoor houden verticale garagedeuren zichzelf schoon en hebben deze maar weinig onderhoud nodig.

Onderhoudsvrije verticale garagedeuren

Onderhoudsvrije garagedeuren kunnen worden uitgevoerd als sectionaaldeur, openslaande deur of zijwaartse garagedeur. Alle types worden vervaardigd uit onderhoudsvrije materialen. U heeft keuze uit verschillende paneelsoorten met bijvoorbeeld een smaller of breder verticaal profiel. Met keuze uit alle RAL-kleuren en talrijke maatwerk opties creëren we een unieke garagedeur die past bij uw stijl en woning.

Houten verticale garagedeuren

U kunt ook kiezen voor een houten verticale garagedeur. Different Doors bekleedt niet de garagedeur met hout, maar vervaardigt deze geheel uit de houtsoort van uw keuze. Alle houtsoorten zijn mogelijk en samen met u bekijken we welk verticaal profiel het best past bij uw woning. De mogelijkheden zijn eindeloos. Onze adviseurs denken graag met u mee in de realisatie van uw verticale houten garagedeur.Over de Auteur

Al jaren actief in het schrijven van teksten en dergelijke.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[329 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo