Gele muren? Bel de latex spuiter - Artikel Post - Artikel Marketing

Gele muren? Bel de latex spuiter

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 302 | Aantal woorden: 498 | Datum: | 0 commentaar

Gele muren en plafonds weer fraai maken

Heb je te maken met vergeelde muren en plafonds? Er is een oplossing. Vergeelde muren en plafonds kun je behandelen met latex. Dat geldt niet alleen voor dit soort vergeelde muren of plafonds, maar ook voor muren met afdrukken, zoals bijvoorbeeld de plek waar ooit een schilderij heeft gehangen. Je kunt hiervoor het beste een latex spuiter in de arm nemen. Tenminste, als je zelf niet al te handig bent. Een spuiter kan latex spuiten op wanden en plafonds. 

Met goede latex zijn veel klussen uitermate snel geklaard. De muren zien er dankzij de latex er weer goed uit. Latex van bijvoorbeeld Flexa, Sigma of Sikkens zijn goed om te gebruiken als je zelf aan de slag wilt gaan. Moeiteloos krijg je dankzij deze latex mooie streeploze wanden en plafonds. Het maakt in dat opzicht niet uit welke ondergrond je schildert. Of dat nu glad stucwerk, spack of spachtelputz is. De meeste latex verven dekken uitstekend en zijn bovendien ook goed schoon te houden. 

Mocht je van plan zijn om het zelf te gaan doen, dan is het vanzelfsprekend ook belangrijk om je goed voor te bereiden. Ook bij schilderen geldt dat een goede voorbereiding altijd het halve werk is. Maak daarom, voordat je aan de slag gaat, de ondergrond altijd goed vetvrij. Hertsel slecht stucwerk en vul gaten en scheuren met muurvulmiddel. Gebruik echter nimmer plamuur om hele oppervlakken te egaliseren. Het is louter bedoeld voor kleine putjes en oneffenheden. Nooit te dik aanbrengen dus. Na het plamuren is het vervolgens zaak om het licht op te schuren. 

Een latex spuiter  inschakelen

Om een echt fraai en professioneel resultaat te krijgen raden we je vooral aan om een spuiter in te schakelen. Hij of zij weet als geen ander wat er komt kijken bij het professioneel spuiten van een muur of plafond. Laat door wandenplafondsauzen.nl je muren en plafonds spuiten, in vrijwel alle gevallen krijg je een prachtig eindresultaat.  Wandenplafondsauzen.nl heeft met latex spuiten een goed reputatie opgebouwd. Wij zijn ervaren, vakbekwaam en betrouwbaar. Wij zijn al meer dan 35 jaar met veel plezier werkzaam als schilder, met een gedegen opleiding tot schilder en ben in bezit van alle vakdiploma’s. Wij spuiten gemiddeld 15.000 vierkante meter latex per jaar, in de vorm van grote en kleine projecten. Voor ieder project gebruiken wij uitsluitend de beste materialen en merken, waaronder Sigma, Sikkens en Boonstoppel.

 Over de Auteur

Wandenplafondsauzen.nl voert schilderswerkzaamheden uit in Noord Holland. Eén van de mogelijkheden die Wandenplafondsauzen.nl biedt is airless latex spuiten tegen goedkope prijzen! - See more at: http://artikelpost.nl/huis-en-tuin/vakschilders-voor-uw-latex-spuiten-klus.html#sthash.C4oANTrd.dpuf

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Commentaar


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[223 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo