Gemakkelijk geld besparen? Isoleren! - Artikel Post - Artikel Marketing

Gemakkelijk geld besparen? Isoleren!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 470 | Aantal woorden: 750 | Datum: | 0 commentaar

Geld besparen is voor iedereen aantrekkelijk en dus ook voor u. Maar hoe kunt u nu gemakkelijk geld besparen? In dit artikel gaan we dieper in om de vaste lasten van uw woning te verlagen en hierdoor geld te besparen.

Uw vaste lasten bestaan uiteraard uit o.a. de kosten van uw hypotheek en de kosten voor het gebruik van telefoon, tv en internet. Deze kosten kunnen eventueel ook omlaag, maar waar het in dit artikel om gaat zijn de energiekosten. In veel woningen wordt namelijk wel gekozen voor een voordelig sim only abonnement en een goedkope internet provider, maar is de woning nog niet goed genoeg geïsoleerd.
Hoe goed te isoleren?

Zo kunt u met het hr++ dubbel glas al 450 euro besparen op jaarbasis. In combinatie met isolerende kunststof kozijnen kan dit oplopen tot wel 515 euro per jaar. Hierbij komt dat deze kostenbesparing natuurlijk elk jaar terug blijft komen. Sterker nog, deze besparing wordt alsmaar groter. Er wordt namelijk verwacht dat de gasprijs, en daardoor uw stookkosten, elk jaar met enkele procenten zal stijgen. Met inachtneming van de stijging van de gasprijs kunt u over 20 jaar 17.000 euro besparen door deze woningverbetering.

Isoleren is rendabel

De investeringskosten voor nieuwe kozijnen en hr++ dubbel glas zijn redelijk hoog, maar deze kosten worden in de loop van de jaren ruimschoots terugverdiend. Hierom zijn is de investering om te isoleren zeker rendabel. Al zou u ervoor kiezen om uw enkel glas te vervangen voor het hr++ dubbel glas dan heeft u uw investering er na 7 jaar uit. Na deze 7 jaar verdiend u dus als het ware geld en heeft u een betere geïsoleerde woning die ook nog eens meer waard is geworden.

Woningverbeteringen tegenwoordig 6% BTW
De overheid stimuleert de bouw door de BTW heffing voor woningverbeteringen te verlagen van 15% BTW naar 6% BTW. Deze stimulering is helaas tijdelijk, want deze BTW verlaging is geldig tot maart 2014.

Over de Auteur

AlhraOnline schrijft teksten over alle onderwerpen die het bedrijf Alhra aangaan.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Commentaar


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[223 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo