Gemeubileerd verhuren aan expat rentals - Artikel Post - Artikel Marketing

Gemeubileerd verhuren aan expat rentals

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: RBOnline
Gezien: 522 | Aantal woorden: 378 | Datum: Fri, 21 Feb 2014 | 0 commentaar

Tegenwoordig worden er ontzettend vaak gemeubileerde woningen aangeboden voor de verhuur aan bijvoorbeeld expats. Commercieel gezien erg interessant voor verhuurders die geld willen verdienen aan bijvoorbeeld hun tweede woning. De vraag is echter, hoe vind je de juiste expat huurder? Er zijn ontzettend veel verschillende bemiddelaars die je van dienst kunnen zijn. Ook als het gaat om gemeubileerd verhuren, zijn er veel partijen die kunnen ondersteunen bij de styling van de woning, een erg belangrijk aspect om de woning interessant in de markt te plaatsen voor potentiele expats.

Gemeubileerd huren of gestoffeerd huren?
Wanneer je een tweede huis beschikbaar hebt voor de verhuur, moet je jezelf in eerste instantie de vraag stellen wat je precies wil doen met de woning. Wil je deze gemeubileerd of gestoffeerd verhuren? Dit is namelijk een wezenlijk verschil. Het merendeel van de expats zoekt een gemeubileerde (ingerichte) woning. Een kleine groep expats zoekt een ongemeubileerde woning. Wanneer je besluit om je woning in te richten, kun je waarschijnlijk een veel grotere groep mensen bereiken, die geïnteresseerd kunnen zijn in de huur van woningen. Een kleine groep expats zoekt een gestoffeerde woning, waarbij de woning ook is voorzien van vitrage en volledig afgewerkte vloeren. Dit is een groot verschil ten opzichte van een gemeubileerde woning. Het is ieder geval zeer interessant om in te spelen op expats die gemeubileerd willen huren.

Ook wanneer je aan het overwegen bent om een woning te kopen voor de verhuur, kan dit een zeer goede investering zijn. Met name in de huidige markt kun je vaak voordelig een fraaie woning op de kop tikken. Huren is populair en ook de toename van expats is zeker een positieve ontwikkeling voor het gemeubileerd verhuren van een woning. Zorg er echter wel altijd voor dat je op de hoogte bent van de regelgeving op de Nederlandse verhuurmarkt.

Over de Auteur

RB Online verzorgt informatie over uiteenlopende onderwerpen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[101 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo