Gereedschap handig opbergen? Vertrouw op Datona! - Artikel Post - Artikel Marketing

Gereedschap handig opbergen? Vertrouw op Datona!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 88 | Aantal woorden: 785 | Datum: | 0 commentaar

In ons brede assortiment tref je allerlei handige hulpmiddelen om te voorkomen dat je werkplaats overwoekerd wordt met losse stukken gereedschap. Ideaal voor de echte sloddervos!
Weet jij normaal gesproken precies waar je alles hebt liggen? Wanneer je meerdere gereedschappen tegelijkertijd nodig hebt, wordt het namelijk nog weleens lastig om overzicht te houden. En wanneer niet ieder onderdeel een vaste plek heeft, moet je volgende keer weer zoeken naar wat je waar ook alweer precies hebt opgeborgen. Verre van ideaal natuurlijk!


Dit zijn situaties die je met de handige oplossingen van Datona volledig kunt voorkomen. Kijk even mee naar enkele voorbeelden.

Gereedschapskisten

Je kent die kleine trommeltjes wel waarin je blindelings grote en kleine gereedschappen opbergt. Nadeel is natuurlijk dat de boel nogal snel door elkaar gaat liggen, waarna je uitvoerig moet zoeken om te vinden wat je op dat moment nodig hebt. Nee, dan zijn de Gereedschapskisten van Datona een stuk efficiënter! De lades hiervan zijn ingedeeld met vakken, waarin vormen zijn gemaakt voor alle gereedschappen om ze zo een eigen plek te geven. Zoeken wordt zo geheel overbodig.

Gereedschapswagens

Deze komen in veel gevallen best overeen met bovenstaande kisten. Maar inderdaad, dankzij de wieltjes eronder kun je onze gereedschapswagens heel eenvoudig voortbewegen. Zo beschik je waar dan ook maar in je werkplaats snel over het gereedschap dat je op dat moment nodig hebt! Deze wagens zijn in verschillende uitvoeringen en hoogtes verkrijgbaar. Dat betekent dat ook de inhoud afhankelijk is van jouw wensen. En daarmee ook dat je nooit meer gereedschap bestelt dan je nodig hebt!

Werkbank

Kun je een platform gebruiken om reparaties op uit te voeren en tegelijkertijd je voorraad gereedschap in op te bergen? Dan komt een werkbank van Datona werkelijk als geroepen! Kies voor een kleine of grote kast met deuren en/of laden, waarmee iedere klus een stuk overzichtelijker wordt. Helemaal wanneer je kiest voor een exemplaar met zijwanden waaraan je de nodige gereedschappen op kunt hangen.

 

Datona heeft alles in huis voor iedereen die sleutelen in zijn of haar werkplaats volledig serieus neemt!

Over de Auteur

Lees de leuke blogs van Datona!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[171 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo