Geschikte vloer voor huisdieren - Artikel Post - Artikel Marketing

Geschikte vloer voor huisdieren

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: fpeeters
Gezien: 173 | Aantal woorden: 582 | Datum: Fri, 7 Jul 2017 | 0 commentaar

De juiste vloer in een huis is natuurlijk belangrijk. Deze moet passen bij de inrichting van het huis, maar moet ook passen bij de dagelijkse wensen. Heb je kleine kinderen, dan neem je natuurlijk geen tapijt vanwege de vele vlekken die kunnen ontstaan. Maar wat nou als je huisdieren hebt. Je wilt dat zij zonder problemen kunnen rondlopen en de vloer moet ook niet vies worden. Welke vloer is dan geschikt voor een huisdier?
Tapijt vloer

Een tapijten vloer heeft zo zijn voor en nadelen. Een voordeel van een tapijt vloer is dat deze grip geeft voor jouw huisdier. Zodra ze gaan rennen, zullen ze niet uitglijden. Daarnaast is een tapijten vloer geschikt als u geen getik wilt horen van de nagels op de vloer. De nadelen van tapijt zijn vrij voor de hand liggend. Het is lastig schoon te maken. Haren blijven er in vast zitten en nadat uw huisdier buiten is geweest moeten de poten eerst grondig worden schoongemaakt.


Laminaat

Laminaat is een prima vloer voor uw huisdier. Waar het tapijt moeilijk schoon te maken is, heeft laminaat juist als voordeel dat het erg onderhoudsvriendelijk is. Veel mensen zijn bang dat huisdieren op laminaat krassen achterlaten. De kans hierop is echter erg klein. Op het laminaat zit een krasbestendige toplaag. Het wordt echter wel aangeraden de nagels van uw huisdier af en toe te knippen. Hierbij moet er op gelet worden dat deze niet te kort worden geknipt zodat uw huisdier niet uitglijdt.


Beschermen van laminaat

Het laminaat kunt u nog meer geschikt maken door te beschermen met een lak, vloerwas of olie. Al deze producten hebben zo zijn eigen voordelen. Lak helpt tegen vlekken. Olie maakt de vloer minder glimmend, maar vocht en vlekken trekken er sneller in. Deze producten kunt u in de winkel of online verkrijgen en zijn niet schadelijk voor uw huisdier. Op deze manier maakt u nog efficiënter gebruik van een laminaat vloer.


Over de Auteur

fpeeters

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[385 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[116 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[114 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo