Gevelreiniging: wat is daar voor nodig en waarom is dit belangrijk? - Artikelpost

Gevelreiniging: wat is daar voor nodig en waarom is dit belangrijk?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 324 | Aantal woorden: 410 | Datum: | 0 commentaar

Misschien hebt u net een heel nieuw pand laten bouwen, alles ziet er nog spik en span uit. De vraag is alleen voor hoe lang? Hebt u al nagedacht over de schoonmaak van het pand? Gaat u dit zelf doen of laat u dit verzorgen door uw personeel? Iedereen heeft het in de meeste gevallen al druk met zijn eigen taken en zelf heeft u het ook druk genoeg. Ook is gevelreiniging niet zo maar schoonmaken. Er is waarschijnlijk een hoogwerker nodig en om daar mee te mogen werken heeft u bepaalde certificaten nodig.

Gevelreiniging, een schone uitstraling!

Een gevel is binnen een aantal weken al vies en daar moet dan snel iets aan gebeuren. Allereerst kan dit klanten afschrikken, want de uitstraling van het gebouw is ook wel het visitekaartje voor klanten. Daarnaast is het slecht voor de levensduur van de gevel. Een gevel wordt aangetast door vuil en gaat langer mee wanneer deze goed wordt onderhouden.

Gevelreiniging kan voor verschillende doeleinden. Er kan namelijk atmosferische vervuiling optreden, ook mos, graffiti of verfresten kunnen de gevel vervuilen. Zorg voor een frisse uitstraling en ga voor gevelreiniging.

SVP schoonmaak wil u helpen met gevelreiniging!

SVP schoonmaak heeft al vele jaren ervaring met het schoonmaken in de zakelijke markt. Van gevelreiniging en glasbewassing tot interieurschoonmaak, van alle markten thuis. SVP schoonmaak is een bedrijf dat alles van binnen en buiten uw gebouw kan schoonhouden.

SVP schoonmaak bestaat uit gediplomeerde schoonmakers die gescreend worden voordat zij daadwerkelijk aan de slag mogen. Dat is logisch, zij komen immers bij klanten over de vloer. SVP schoonmaak wil er strikt zeker van zijn dat de medewerkers te vertrouwen zijn. Niet alleen op vertrouwen, maar ook uitstraling, gedrag, kwaliteit en resultaat wordt beoordeeld. Er zal dus alleen kwaliteitsschoonmaak worden geleverd.

Neem gerust vrijblijvend contact op voor advies of meer informatie. Ook kunt u een kijkje nemen op de website wanneer u op zoek bent naar meer informatie.

 

 Over de Auteur

Mijn naam is Gerard Kempers. Ik publiceer teksten over interessante bedrijven die een goede dienstverlening of product aanbod hebben. Dit omdat hun diensten en/ of producten interessant kunnen wezen voor de lezers.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[304 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[182 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[126 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo