Glas op maat – daar voorkomt u lekkages mee! - Artikel Post - Artikel Marketing

Glas op maat – daar voorkomt u lekkages mee!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 91 | Aantal woorden: 490 | Datum: | 0 commentaar

Glas is kwetsbaar en toch ook heel belangrijk in onze woning. Daarom is het goed om dit te vervangen bij schade als ruitbreuk of barsten. Het zijn nare situaties, echter voorkomt u er wel lekkages mee. Om deze risico’s zo veel mogelijk te beperken is glas op maat een uitstekende optie. Dan wordt uw glas namelijk op uw kozijn specifiek afgemeten. Standaard maten gaan immers na verloop van tijd niet altijd meer op. Dit kan door veroudering of slijtage het geval zijn.

Bent u benieuwd naar wat er mogelijk is wat glas op maat voor in uw woning betreft? Dan zit u bij De Noorder Glas en Kozijnen aan het juiste adres! Zij hebben alles in huis om uw woning te voorzien van de perfecte ruiten. Daarbij kunnen zij u ook adviseren in het type ruit dat het meest geschikt is.

Glas op maat

Het op maat gemaakte glas komt in allerlei verschillende varianten. Deze varianten geven variatie in de mogelijkheden, het advies hierin opvolgen is vaak voor u de meest gunstige situatie. Mocht u toch willen weten welke opties er zijn, is het belangrijk hier goed over geïnformeerd te zijn. Daarom vindt u hieronder een opsomming van de mogelijkheden die u heeft!

Wat glas op maat betreft zijn er diverse varianten te onderscheiden. Zo is voor een zakelijke opdracht een ander soort glas interessant dan bij een particuliere opdracht. Dit omdat er in de situatie met een pand te maken is en de ander een woning of appartement. De te onderscheiden soorten glas zijn: enkel-, HR++, figuur-, hard-, isolatie, zonwerend-, spiegelend- en veiligheidsglas.\

HR++, enkel- en isolatieglas

Deze drie varianten van glas op maat zijn het meest interessant voor de particuliere woningbouw. Echter wordt enkelglas vrijwel niet meer gebruikt, behalve bij schuren of inpandige ramen. HR++ en isolatieglas zijn de beste opties, voornamelijk vanwege voordeel op gebied van veiligheid en stookkosten.

Overige soorten glas

De andere glas varianten spreken voor zich met hun naam. Deze worden dan ook voor diverse doeleinden ingezet, veelal op zakelijk vlak. De voordelen van deze glassoorten worden ingezet in de daarvoor geschikte situaties. Deze bieden vaak geen voordeel in particuliere situaties, uitzonderingen daar gelaten.

Contact en informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor glas op maat in uw pand, woning of voor uw opdracht? Lees dan snel verder op de website of bel gerust even voor antwoord op al uw vragen!Over de Auteur

Mijn naam is Gerard Kempers. Ik houdt ervan om bedrijven op creatieve wijze bekendheid te geven door interessante content over het web te verspreiden. Kijk op mijn profiel voor meer inspiratie!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[391 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[116 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[115 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo