Glasvezel steeds populairder in Nederland - Artikel Post - Artikel Marketing

Glasvezel steeds populairder in Nederland

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: mma
Gezien: 513 | Aantal woorden: 339 | Datum: Fri, 8 Nov 2013 | 0 commentaar

Glasvezelaansluiting begint een grote opkomst te maken in Nederland. Steeds meer huishoudens kiezen voor glasvezel om zo zeker te zijn van supersnel internet op een betrouwbaar netwerk. Wil jij ook glasvezel? Dan is het verstandig om in je buurt te kijken of er al glasvezel is aangelegd. Indien dat het geval is kun je de overstap maken.

Waarom zou je moeten kiezen voor glasvezel? Glasvezel is de toekomst. Want een glasvezel kan tot wel 10 Gbps aan. Dit betekent dus dat de huidige snelheid van glasvezel tot 100 keer zo snel gemaakt kan worden als dat nu het geval is. De kabels kunnen deze enorme snelheid aan, echter is de techniek, het netwerk zelf, inclusief de fysieke servers en computers nog niet in staat deze enorme hoeveelheden te verwerken. Daarom weet je dus dat je goed zit met glasvezel. De komende jaren zullen de snelheden omhoog gaan en kun je dus nog sneller en nog meer op het internet doen.

De huidige snelheid van een standaard glasvezel abonnement is 100 Mbps. Dit betekent dat je tot 12.5 MB per seconde kunt downloaden EN uploaden. De techniek is maakt het mogelijk om symetrisch data te versturen, daarom is je uploadsnelheid gelijk aan je downloadsneheid.

Op Glasvezelblog.nl kun je het laatste nieuws over glasvezel in Nederland vinden. Het is dus mogelijk om de laatste ontwikkelingen op de voet te volgen en krijg je tips en trucs om het maximale uit je glasvezelverbinding te halen.

Is er glasvezel in jouw buurt? Niet altijd. Want het aanleggen van glasvezel is een flinke investering. Daarom is het zo dat er pas bij 30% van de inwoners van een wijk, glasvezel wordt aangelegd. Kijk op www.glasvezelblog.nl voor meer informatie.Over de Auteur

Op Glasvezelblog.nl kun je het laatste nieuws over glas checken. Deze website probeert de laatste ontwikkelingen

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo