Glaswanden om optimaal gebruik te maken van de ruimte - Artikel Post - Artikel Marketing

Glaswanden om optimaal gebruik te maken van de ruimte

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 457 | Aantal woorden: 422 | Datum: | 0 commentaar

Deel uw ruimte efficiënt in! 

Er is een manier om een kantoor winkel of pand erg efficiënt in te richten. Efficiënt, optimale benutting van de ruimte zonder enig verlies van ruimte en licht. Zo’n indeling kan tot stand komen door gebruik te maken van glaswanden. Glaswanden laten een bestaande ruimte in zijn waarde. Een grote ruimte wordt bijvoorbeeld door glaswanden opgedeeld. Je hebt dan een meer beschutte ruimte zonder de nadelen van de grote ruimte: lawaai, rumoerigheid en geluidsoverlast. Wel behoud je de open, ruimtelijke look and feel van een grote kantoorruimte. 

Voor een kantoor zijn glaswanden ideaal. Je kunt met elkaar op een verdieping zitten zonder gespreken te moeten horen van andere afdelingen of kamers. Dit is ideaal voor besprekingen, vergaderingen of presentaties. 

Glaswanden hoeven niet alleen ingezet te worden in kantoor ruimtes. Voor een universiteit, hogeschool, middelbare of lagere school zijn glaswanden ideaal. Ook hier geldt: geen geluidoverlast, wel openheid, transparantie en het gevoel van een eigen beschutte ruimte.

 

De glaswanden zijn verkrijgbaar bij verschillende bedrijven. Een van die bedrijven is Brakel Totaal Project. Brakel Totaal Project is designer, producent, leverancier monteur en onderhoudsbedrijf voor systeemwanden. Omdat Brakel Totaal Project het hele project overziet betekent dat u met maar een partij hoeft te werken. Dat scheelt veel tijd en geld en is een stuk eenvoudiger dan wanneer u werkt met een los design bedrijf die de tekeningen maakt waar een productiebedrijf de onderdelen voor moet maken en die aflevert aan de monteur die ze installeert waarna u een ander bedrijf moet inschakelen om eventuele reparties of verbouwingen te laten uitvoeren. 

Brakel Totaal Project is het bedrijf om voor te kiezen wanneer u opzoek bent naar een bedrijf dat u kan helpen bij het ontwerpen en bouwen van de ideale glaswanden. Hoge kwaliteit met nagenoeg onbeperkte mogelijkheden. Neem snel contact op met Brakel Totaal Project om de mogelijkheden voor uw glaswanden te bekijken!

 Over de Auteur

Glaswanden koop je bij Brakel Totaal Project.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Commentaar


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[223 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo