FB pix Glazen salontafel kopen - Artikelpost

Glazen salontafel kopen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1033 | Aantal woorden: 385 | Datum: | 0 commentaar

Met de feestdagen voor de deur en na het kopen van een nieuw bankstel plus lounge stoel vond ik het tijd worden voor een passende salontafel. De oude zat onder de vale schoonmaak plekjes en al die jaren hebben duidelijk markeringen achtergelaten op het hout. Ik wilde mijn gasten graag een lekkere kerstborrel kunnen serveren na het kerstdiner, maar dan niet aan de eettafel.

De zoektocht

Ik begon mijn zoektocht naar een salontafel bij een ieder bekende Zweedse meubelwinkel. Alleen al door de gigantische drukte, daarna de chaos van het niet kunnen vinden van je artikel, plus te horen krijgen dat het pas over vijf weken leverbaar is deed me terugschrikken. Dit is niet aan mij besteed, dacht ik. Dan maar een rondje meubelzaken in de binnenstad. Mooie dingen gezien, maar vaak erg prijzig en alleen in bepaalde afmetingen te krijgen. Of in alleen die kleuren die je juist niet mooi vindt. Ik wist al wel wat voor soort salontafel ik wilde, dus dat maakte de zoektocht minder lang. Maar aan de andere kant was de keuze zo ook beperkt. Elke keer wanneer ik hoopte op een hit, dan was er aldoor weer iets dat het niet mogelijk maakte om de salontafel te kopen of bestellen. Heel vervelend. Een aardige verkoper wees mij op hun website. Via deze weg kon ik de opties gemakkelijk bekijken en kon ik via hen bestellen.

Succesvol op de bank

Thuis op de bank maar eens de iPad erbij gepakt en gekeken via de zoekmachines op het internet. Ik vond hier ineens veel meer glazen salontafels in allerlei vormen, afmetingen en kleuren. Ja, ook glas heeft kleine kleurnuances. Op de websites van de winkels, waar ik langs geweest was, stonden de salontafels in alle mogelijke afmetingen en vormen. Ik maakte een overzichtje met de mooiste en meest geschikte salontafels voor bij mij thuis. Via dit overzicht heb ik uiteindelijk een mooie ovalen salontafel gekocht, van donker glas. Kom maar op met die kerstborrel!Over de Auteur

Europa's grootste online woonboulevard heb je een ruime keus aan meubels. Bij huisenthuis.nl hebben ze in elke categorie een ruime keus. Kwalitatief goede meubelen aan voor een zachte prijs. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo