Goede of slechte makelaar? - Artikelpost

Goede of slechte makelaar?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 421 | Aantal woorden: 413 | Datum: | 0 commentaar

Denk je dat je de perfecte makelaar hebt gevonden? Een makelaar Sittard of in Geleen? Hierbij in ieder geval een paar puntjes waardoor jij kunt bepalen of het een goede of minder goede makelaar is;

Goede communicatie

Dit is een makkelijk puntje en vandaar dat we deze ook als eerste behandelen. Veel makelaars hebben het probleem dat ze pas van zich laten horen wanneer er iets gebeurd is. Terwijl de wat betere af en toe bellen of langskomen zelfs als er geen bezichtiging is. Zo houdt hij overigens niet alleen contact met de verkoper maar ook met de potentiële kopers. De echte specialist is op de juiste momenten afwachtend en wanneer hij beet heeft grijpt hij zijn kans. 

Een commerciële instelling

Het is belangrijk dat de makelaar niet alleen verstand heeft van verkopen maar ook met hetgeen waar hij of zij mee bezig is. Het totaalplaatje! Zijn taak is namelijk eventuele zorgen wegnemen van potentiële kopers. Wanneer de makelaar alleen over de prijs praat zal een geïnteresseerde sneller afhaken. Het kopen van een woning heeft namelijk veel meer met gevoel te maken dan velen verwachten.

Aandacht voor het huis

Tegenwoordig kan letterlijk iedereen zich inschrijven voor makelaar. Je hebt geen speciaal papiertje meer nodig. Maar ben je dan ook echt een makelaar? Het antwoord is natuurlijk, nee! Een échte makelaar zet namelijk niet alleen een huisje op internet. Hij zet juist stappen om jouw huis extra op te laten vallen. Dit kan door middel van goede foto’s, leuke acties, social media, noem het maar op. Zolang hij maar dat extra stapje zet wat een potentiële koper tot dé koper maakt.

Tegenwoordig is er zoveel keuze uit verschillende makelaars. Het kiezen van de juiste is dan ook niet makkelijk. Probeer er goed over na te denken bij wie jij je inschrijft en waarom. Misschien is de makelaar om de hoek veel voordeliger en efficiënter. Verdiep je daarom goed in het bedrijf of de eenmanszaak voordat je beslissingen gaat nemen.
Over de Auteur

Schrijven over alles wat mij beweegt en anderen kan helpen in het leven.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[329 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[132 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo