Goedkoop steigerbuizen meubels maken? - Artikelpost

Goedkoop steigerbuizen meubels maken?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 428 | Aantal woorden: 499 | Datum: | 0 commentaar

Waar vindt ik goede steigerbuizen en koppelstukken?

 

Als iets een trend wordt, zie je door de bomen het bos niet meer! Zo ook met steigerbuizen meubelen. Ze gaan als warme broodjes over de toonbank en 1 op de 10 winacties bij facebook bestaat uit steigerbuizen eettafels, tuinsets of kasten t.w.v. over de 500,-.

Maar steigerbuizen & koppelstukken zijn in principe helemaal niet zo prijzig! Dus waarom dat het prijskaartje? Omdat je de steigerbuizen meubelen kant en klaar koopt zitten hier natuurlijk ook arbeidskosten bij, verzendkosten en een winstmarge. Maar als je zelf een beetje handig bent,en er natuurlijk wat tijd voor wilt nemen, is het veel leuker om dit zelf te gaan maken! Zo moeilijk is het niet en het allergrootste voordeel is, naast dat het je wel 60% in de prijs kan schelen, dat je ook nog eens een 100% maatwerk steigerbuizen meubel hebt!

Er zijn meerdere webshops waar je de steigerbuizen op maat kunt bestellen evenals de bijbehorende koppelstukken. Bedenk goed wát je wilt maken en wat je hiervoor nodig hebt. Bij de webshop waar ik zelf mijn steigerbuizen en koppelstukken bestel, hebben ze me heel snel en duidelijk een overzicht gemaild van wat ik nodig had voor het maken van een eettafel. Ze zijn ook helemaal niet prijzig en leveren snel wat ik nodig heb!

De afmetingen die ik nodig had werden gratis op maat gezaagd en de koppelstukken (buiskoppelingen) netjes geordend afgeleverd. Ik heb gekozen voor steigerbuizen en koppelingen met een diameter van 42 mm. Deze word het meeste voor meubelen gebruikt. De steigerbuizen zijn van aluminium wat ervoor zorgt dat het een stuk lichter en handelbaarder is, met dezelfde stoere robuuste en industriële uitstraling!

Om de koppelstukken aan de steigerbuizen vast te draaien kreeg ik gratis een L-sleutel erbij. Omdat ik deze niet standaard thuis heb liggen was ik hier wel blij mee, ik kon gelijk aan de slag!

 

Het was nog simpeler dan ik dacht, alles op maat, koppelstukken eraan draaien, en ik had al een tafelblad waar ik het steigerbuizenframe op heb geschroefd. KLAAR! Het is super geworden en ben er erg blij mee. Helemaal met de prijs want ik was voor ongeveer €150,- klaar! Ik kan iedereen de webshop aanraden, zo betaal je in ieder geval niet te veel voor steigerbuizen en koppelstukken omdat ze nu trendy zijn. Begin zelf!Over de Auteur

Ik ben een doe het zelfer en promoot graag webshops die mij uitstekend hebben geholpen en eerlijke prijzen vragen voor hun producten! Vandaar mijn keuze in dit artikel voor steigerbuizen & koppelstukken

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[329 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo