FB pix Grasperikelen - Artikelpost

Grasperikelen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1073 | Aantal woorden: 391 | Datum: | 0 commentaar

 

Het is weer de tijd van het jaar: de vogeltjes beginnen te fluiten, de bloemen komen uit maar ook  het gras begint te groeien, hiermee groeit voor veel mensen ook de vraag hoe nou een perfect gazon te creëren. Uw eens zo prachtige gazon is door de strenge winter veranderd in een ware wirwar van mos, gras en onkruid.

Hoe ervoor te zorgen dat uw gazon er weer spic en span uit komt te zien? Hierover doen veel geruchten de ronde zowel mondeling als op het internet, maar wat is nu de beste en meest doeltreffende manier van gras onderhoud. Bij verschillende bedrijven vind u ellenlange handleidingen over het goed leggen van graszoden of het bijhouden van uw reeds gelegde gazon. Ook heeft u zelf alles al geprobeerd om ervoor te zorgen dat uw gazon er eindelijk weer is mooi bij ligt. U wilt natuurlijk tijdens de komende zomermaanden weer lekker in uw tuin kunnen zitten. En ook de visite kunnen laten genieten van uw prachtige gazon.  En dan nog de kosten die, na het proberen van verschillende methodes en verschillende bedrijven, enorm hoog zijn opgelopen.

Zo niet bij de specialisten van Gras en Gazonspecialist de Heuvelrug. Door de jarenlange ervaring en als liefhebbers van de natuur hebben zij een product ontwikkeld dat zorgt voor het felbegeerde gazon voor een betaalbare prijs. Het gazon onderhoud zorgt ervoor dat uw gras er uitziet zoals het er ooit uit hoorde te zien. Na een grondige analyse van de huidige status van uw gazon laten de werknemers van de Heuvelrug er geen gras over groeien en gaan meteen aan de slag. Het gras wordt zo bewerkt dat er niets overblijft van al het mos en onkruid wat uw gazon tartte. Wanneer het werk er op zit zult u versteld staan van het resultaat en zal het maaien van het gras weer een plezier zijn, zoals het hoort!Over de Auteur

Gras- en Gazonspecialist DE HEUVELRUG

Door jarenlange ervaring, en als natuurliefhebbers, hebben wij producten ontwikkeld die er voor zorgen, dat iedereen tegen betaalbare kosten een perfecte donkergroene grasmat - zonder mos en onkruid - kan verkrijgen.

Wij hebben ons gespecialiseerd in (het onderhoud van) gras en gazon en hebben alle kennis en middelen in huis, om u een mooi donkergroen gazon te garanderen.

 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo