Groenvoorziening - Artikelpost

Groenvoorziening

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 426 | Aantal woorden: 389 | Datum: | 0 commentaar

De zomer is alweer een tijdje ingetreden. Een tijd waarin we massaal naar buiten gaan om te sporten, te wandelen, lekker relaxt in de tuin te dineren, elkaar te ontmoeten, te tuinieren of lekker in het park te picknicken. Met name in dit laatste gebied voelt Areamasters zich als een vis in het water (of als vogel in de tuin?). Immers, er is waarschijnlijk veel zorg besteed aan het park waarin je neerstrijkt met je picknickkleedje. De paadjes zijn afgezet met mooie berkjes en de bloembedden zijn mooi afgestemd op kleur.

Onderhouden is het sleutelwoord

Natuurlijk is het belangrijk dat het groen in je leefomgeving mooi aangelegd wordt. Dit is echter slechts de eerste stap: onderhoud is een stap die in groenvoorziening nog te vaak vergeten wordt. Snoeien, maaien, bladruimen, onkruid wieden: het zijn allemaal voorbeelden van werkzaamheden die meespelen in een prettig en gezond leefmilieu. Het aangezicht van openbare leefruimten heeft enorm veel baat bij structureel onderhoud.

Groenvoorziening voor een mooiere wijk

Vaak geldt een overheidsinstantie als groenvoorziener in de wijk waar je woont. Maar wist je dat je ook zelf heel gemakkelijk in actie kunt komen voor een mooiere wijk? Plant bijvoorbeeld eens een paar extra plantjes in je achtertuin, of sla de handen ineen met de buren en plant samen een boom. Heb je kleine kinderen thuis? Zij vinden het vast fantastisch om een moestuintje in te richten! Je kinderen steken hier nog iets van op en ze groeien veel bewuster op: de jeugd heeft de toekomst!

Areamasters

Natuurlijk is het ook mogelijk om, voor ingrijpendere projecten in aanleg of onderhoud, uit te besteden aan een professionele partij. Areamasters heeft veel ervaring met het aanleggen van parken, stadstuinen en andere vormen van voorziening in groen. Van ontwerp tot onderhoud: alle fasen kunnen worden ondersteund. Dus: geen groene vingers? Je kunt erop rekenen dat je volledig ontzorgd wordt!

 Over de Auteur

Areamasters

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[316 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[183 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[126 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo