FB pix Haal de herfst in huis! - Artikelpost

Haal de herfst in huis!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 971 | Aantal woorden: 427 | Datum: | 0 commentaar

Het is weer herfst, de blaadjes vallen van de bomen, het waait en wordt weer kouder. Dé tijd om lekker thuis te blijven, maar zelfs als u binnen blijft hoeft u niets te missen van dit prachtige seizoen. Haal de heerlijke sfeer van de herfst in huis met een prachtig herfstboeket.

De herfst wordt gekenmerkt door haar eigen herfstbloemen en natuurlijk de vele mooie kleuren van de herfstbladeren. Voorbeelden van echte herfstbloemen zijn chrysanten, germini’s en hypericums.

De herfstboeketten zijn er in verschillende variaties met daarin natuurlijk de echte herfstbloemen. Uiteraard worden hier de prachtige herfstkleuren in verwerkt. Zo is er bijvoorbeeld een geweldig Besjes Herfstboeket, hierin zijn calla’s, dahlia’s en mooie herfstchrysanten verwerkt. Of wat dacht u van een Lovely Autumn boeket, met daarin schitterende hortensia’s, rozen, germini’s en hypericums?

Op deze manier haalt u de herfst bij u in huis en kunt u lekker binnen in uw eigen huis genieten van de herfst! Kijk voor een compleet overzicht van herfstboeketten op Droomboeket.nl

Waarom Droomboeket.nl?

Onze Droomboeketten zijn gegarandeerd dagvers vanwege de dagelijkse verse inkoop vanaf de bloemenveiling Flora Holland (Aalsmeer/ Honselersdijk). Verser kan het niet! Met een productie die zich ook in Honselersdijk bevindt worden de bloemen meteen gebonden. Tijdens het vervoer wordt het uitdrogen tegen gegaan door gebruik te maken van een speciale transportgel. Deze gel zorgt ervoor dat onze bloemen niks tekort komen onderweg. In het geval van rozen wordt gebruik gemaakt van een watersachet.

Droomboeket.nl kan u beloven dat de geleverde bloemen minimaal 7 dagen vers blijven. Dit geldt voor alle bloemen uit ons assortiment. Droomboeket.nl vindt kwaliteit een belangrijk onderdeel van het leveren en doet er dan ook alles aan om een droomboeket te leveren. Mocht u echter niet tevreden zijn over het geleverde product dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. 

 

 

Over de Auteur

Droomboeket levert veilingverse boeketten aan consumenten en zakelijke klanten.

Geniet nu ook van de mooiste Herfstboeketten

 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[204 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo