Handige tips als je binnenkort gaat verhuizen - Artikel Post - Artikel Marketing

Handige tips als je binnenkort gaat verhuizen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 101 | Aantal woorden: 886 | Datum: | 0 commentaar

Ga je binnenkort verhuizen in Rotterdam? Dan is onze eerste tip om een verhuislift huren in Rotterdam te huren. Ook in een andere stap kan dit een goede tip zijn. Het is belangrijk om met een goed plan te verhuizen naar de nieuwe woning. We delen graag onze tips om het succesvol en goed te doen. 
Een goede planning

Het belangrijkste bij het verhuizen is om een goede planning te maken. Wanneer het plan goed is, is het mogelijk om gemakkelijk te verhuizen. Het is vaak een hoop werk. Van het inpakken en selecteren van de oude meubels en spullen tot aan het uitpakken op de nieuwe plek. Het is belangrijk om op de juiste tijden en momenten de juiste hulp te krijgen. Het start allemaal bij het maken van een selectie van wat er wel en niet meegaat naar de nieuwe woning. Door niet in te pakken wat niet nodig is, is het mogelijk om veel tijd te besparen. Verkoop het of geef het allemaal weg. Wat je al jaren niet gebruikt hebt kun je het beste niet meenemen. 


Alles inpakken 

De volgende stap is om alles in te pakken. Doe dit op een structurele manier. Schrijf op de dozen uit welke kamer het kwam en naar welke kamer het mag gaan. Schrijf er ook op wat er inzit. Mocht je dan wat nodig hebben dan kun je het snel vinden. Maak ook een compleet overzicht van alle dozen. Zo weet je of alle spullen zijn overgekomen. 


Het verhuizen 

Zorg dat je een verhuislift hebt en een goede verhuiswagen. Een verhuisbedrijf kan hier goed bij helpen. Hier hangt natuurlijk wel een prijskaartje aan. Het i s ook mogelijk om het zelf te doen met een verhuiswagen. Zorg er dan wel voor dat er voldoende mankrachten zijn om te helpen met het tillen van de zware spullen en de zware dozen. Het is afhankelijk van de hoeveelheid spullen die je hebt hoeveel hulp je nodig hebt. Je hebt die hulp nodig op de verhuisdag zelf. 


Alles uitpakken 

Wanneer alle spullen op de nieuwe plek zijn aangekomen is het tijd om ze uit te pakken. Eerst moet je alle meubels in elkaar monteren om vervolgens alle dozen uit te pakken. Zorg ervoor dat je op de eerste dag alle noodzakelijke spullen in de woning hebt. Vervolgens kun je in de volgende dagen en weken de rest van alle spullen uitpakken. Het slimste is het om de dozen kamer voor kamer uit te pakken. Zorg ervoor dat je even de tandjes op elkaar zet om alle dozen uit te pakken. Wacht er niet mee tot je de spullen nodig hebt. Na een paar jaar of zelfs bij de volgende verhuizing kun je dan nog onuitgepakte dozen hebben. Iets wat natuurlijk niet nodig is. 


Maak je huis gezellig

Zorg ervoor dat het hele huis een compleet geheel wordt. Het moet een thuis worden. Een thuis vol met gezelligheid en sfeer. De juiste verlichting, meubels en accessoires kunnen hiervoor zorgen. 

Over de Auteur

Particulier die graag zijn kennis deelt

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[282 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[176 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[126 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo