FB pix Heatmiser kamerthermostaat - Artikelpost

Heatmiser kamerthermostaat

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1114 | Aantal woorden: 474 | Datum: | 0 commentaar

Heatmiser levert kamerthermostaten voor elk type huishouden en afgestemd op uw wensen. Deze thermostaten zijn van hoogwaardige kwaliteit en door hun verschillende mogelijkheden goed in te passen elke woning. De keuze gaat van een eenvoudig te bedienen klokthermostaat tot en met wifi aanstuurbare thermostaten. De keuze is bij Heatmiser zeer divers en zij kunnen u goed adviseren welke kamerthermostaat het beste past bij uw woonwensen.

 

Thermostaten zijn er in allerlei varianten. De meest eenvoudige, maar effectieve thermostaat is de klokthermostaat. Deze kunt u op een eenvoudige manier met een simpele draai aan de knop bedienen. Wilt u meer kunnen regelen met uw kamerthermostaat dan kan er gekozen worden voor de slimme digitale thermostaten. U kunt kiezen voor de thermostaten met of zonder touch screen. Ook zijn er die op afstand bedienbaar zijn. De thermostaten kunnen geïnstalleerd worden op 230 V, 12 V (voor netwerken) en er zijn draadloze versies op batterijen.

 

Slimme thermostaten vergemakkelijken het instellen van de kamertemperatuur. Er zijn versies van de digitale thermostaten die ook via een netwerk te bedienen zijn. Zo kunt u via wifi of een smartphone app uw temperatuur binnenshuis of op afstand regelen. Ook kunt u in de slimme thermostaat verschillende temperaturen vastleggen (ochtend, avond, nacht).

De slimme thermostaat helpt u zo een kamertemperatuur per dagdeel in te stellen. Een behaaglijke temperatuur in de ochtend, als u opstaat, een lagere nachttemperatuur of een behaaglijke temperatuur als u thuiskomt na het werk. Slimme thermostaten regelen uw kamertemperatuur zeer eenvoudig en zorgen voor energie besparing.

 

Wellicht is uw thermostaat verouderd of aan vervanging toe. Denk dan ook eens aan de kamerthermostaten van Heatmiser. Er zijn volop mogelijkheden. Een eenvoudige handmatig te bedienen klokthermostaat is het eerste instapmodel. Dit model werkt zeer goed, zeker als u zelf steeds de temperatuur instelt. Mocht u wat minder aandacht willen schenken aan het zelf beheersen van de kamertemperatuur, kijk dan eens verder naar de slimme thermostaten die te bedienen zijn met een touchscreen of zelfs van afstand met wifi of een smartphone. En waarop diverse temperaturen aan tijdstippen zijn te linken. Zo kunt u de temperaturen van uw werkweek instellen, maar weer andere instellingen toepassen in de weekenden. Uw kamertemperatuur instellen met een gebruiksvriendelijke kamerthermostaat en wellicht zelfs met de geavanceerde slimme thermostaat van Heatmiser verhoogt uw woongenotOver de Auteur

Jeroen namens Heatmiser Nederland

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Heatmiser - Cop And Speeder (LP)
Heatmiser - Cop And Speeder (LP)

€ 42,91
Toon product

Heatmiser - Music Of Heatmiser (LP)
Heatmiser - Music Of Heatmiser (LP)

€ 47,83
Toon product

Heatmiser - Dead Air (CD)
Heatmiser - Dead Air (CD)

€ 23,55
Toon product

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[88 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo