Heeft u een dakgoot lekkage of wil je je dakgoot laten vervangen? - Artikelpost

Heeft u een dakgoot lekkage of wil je je dakgoot laten vervangen?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 157 | Aantal woorden: 583 | Datum: | 0 commentaar

Heb je een lekkage in je dakgoot of wil je je dakgoot laten vervangen? Dan zijn er verschillende punten waar je van te voren rekening mee moet houden. Het vervangen van het dakgoten systeem kan namelijk een behoorlijke kostenpost worden. Het is dus belangrijk om van te voren na te denken over de volgende punten.
Welk materiaal wil je gebruiken voor je dakgoten systeem?
Je ziet erg veel huizen met PVC dakgoten. PVC dakgoten kennen een lange levensduur van meer dan 100 jaar en hebben hierdoor een lagere milieu impact. Ook kunnen PVC dakgoten gerecycled worden voor nieuwe dakgoten of voor andere producten. PVC dakgoten zijn ook goedkoper in aanschaf en verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Naast PVC dakgoten kun je ook kiezen voor zinken dakgoten of zink maatwerk. Dit materiaal wordt steeds populairder en zie je ook steeds vaker terug. Vooral bij nieuwbouw wordt er steeds vaker gebruik gemaakt van zinken dakgoten. Het heeft een veel luxere uitstraling en heeft een goede prijs kwaliteit verhouding. Zink is ook een erg licht materiaal en is erg gemakkelijk om te bevestigen. Wat ook een voordeel is bij een lekkage is dat je zinken dakgoot makkelijker hebt opgelost dan bij een PVC dakgoot. Bij een PVC dakgoot is het noodzakelijk dat je de complete goot vervangt en bij een zinken dakgoot kun je de lekkage bewerken door het te lassen. Nadeel van zinken dakgoten is dat ze na een aantal jaren last krijgen van corrosie.

Andere factoren die zorgen voor lekkage.
Factoren die ook kunnen zorgen voor een lekkage is het materiaal van je dakbedekking. Zorg ervoor dat je duurzame dakbedekking gebruikt. Voorbeelden zijn Icopal dakbedekking en Resitrix EPDM. Het is namelijk vervelend als je de dakgoot hebt vervangen dat je nog steeds last hebt van een lekkage.Over de Auteur

Hodak Dakmaterialen is uw specialist in dakwerken. Het bedrijf is een jonge en dynamisch groothandel in dakmaterialen. Naast dakbedekking biedt Hodak Dakmaterialen ook een brede keuze aan daktoebehoren als isolatiematerialen, lichtkoepels, hemelwaterafvoeren en daktrimmen. Ook heeft Hodak dakmaterialen zich gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van zink maatwerk. Of u nu wilt afhalen of de materialen wilt laten bezorgen op een van uw bouwlocaties. Voor Hodak Dakmaterialen is dit allemaal geen probleem.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[304 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[182 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[126 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo