FB pix Helmond populairder dan ooit: huren én kopen in de lift - Artikelpost

Helmond populairder dan ooit: huren én kopen in de lift

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1611 | Aantal woorden: 379 | Datum: | 0 commentaar

Helmond is populairder dan ooit. De stad groeit hard en is steeds meer in trek bij jonge mensen die er graag willen wonen. Bovendien profiteert Helmond mee met het feit dat Eindhoven hard groeit en daardoor meer mensen aantrekt. Oftewel: Helmond is in bloei, en wij vertellen je op welke manier dat zich uit!

Meer vraag naar huurwoningen en koopwoningen

In Helmond worden al sinds vijf jaar meer huizen en appartementen verkocht, en dat ondanks de crisis die we net achter de rug hebben. De reden? Volgens makelaars en omgevingskenners is het vooral te denken aan Eindhoven. De grootste stad van het zuiden stijgt ieder jaar opnieuw aan populariteit. Niet alleen onder studenten en jongeren, maar zeker ook onder arbeidsimmigranten. Mensen die voor hun werk in Eindhoven komen wonen. Veelal werken ze in de electronicabedrijven waar Eindhoven internationaal om bekend staat. Denk aan Phillips, maar vooral ook NXP en andere bedrijven aan de High Tech Campus.

Huurwoningen in Helmond

Door de buitenlandse werkers in Eindhoven en omgeving, stijgt regionaal ook de vraag naar huurwoningen ontzettend hard. Niet alleen in Eindhoven zelf, maar vooral ook in omringende dorpen en steden. Dat zijn Veldhoven en Waalre bijvoorbeeld, maar vooral toch wel Helmond. De huurhuizen in Helmond gaan dan ook als warme broodjes.

Veel nieuwbouw en renovatie

Om de stad door te ontwikkelen, en te kunnen voldoen aan de toenemende vraag naar huurwoningen, worden in Helmond veel gebouwen gerenoveerd en/of omgebouwd tot woningen. Grote projecten die momenteel het verdienen te worden uitgelicht zijn onder andere de Weverspoort, Parkzicht en Ridderhof.

Eindhoven hoge huurprijzen

Van alle grote Brabantse steden is Eindhoven veruit het duurst als het op huren aankomt. Aanzienlijk duurder dan bijvoorbeeld Breda en Tilburg. Voor Helmond is dat een kans: daar kunnen de huurprijzen een stuk je lager worden gehouden, zodat de binnenstad in trek blijft en de populariteit toeneemt.Over de Auteur

Infomode publiceert nieuwswaardige en/of interessante artikelen voor iedere doelgroep en over de meest uiteenlopende onderwerpen. Infomode staat bekend om heldere teksten en leuke verhalen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo