Het belang van een deurbel - Artikel Post - Artikel Marketing

Het belang van een deurbel

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: fpeeters
Gezien: 236 | Aantal woorden: 427 | Datum: Fri, 7 Jul 2017 | 0 commentaar

Comfortabel zit u op de bank tv te kijken. U zit helemaal in het verhaal dat wordt uitgezonden, maar plots wordt dit onderbroken door een verschrikkelijk geluid. Uw deurbel. Als er iets belangrijk is, dan is dit wel de juiste deurbel. Elke dag zult u dit geluid minstens een keer horen. Dan is het toch fijn als de deurbel een goed geluid heeft.

Soorten deurbellen

Deurbellen zijn er in alle prijzen en maten. Zelfs met een klein budget kunt u een geweldige deurbel aanschaffen. Het is belangrijk om eerst na te denken over het soort deurbel dat u wilt. Wilt u een standaard drukbel of misschien wel een trekbel. Zodra u dit weet kunt u gaan bepalen welke vorm u wilt. Een vierkante bel, een ronde of misschien wel een ovale. Er zijn genoeg opties. Als laatste kunt u kijken naar de kleur en het materiaal. Er zijn heel veel materiaal mogelijkheden. Denk maar aan RVS, nikkel, chroom en platinum. U kunt het zo gek maken als u zelf wilt.

Het geluid

Misschien nog wel belangrijker dan de uitstraling, het geluid. U wilt natuurlijk dat het geluid dat u hoort prettig klinkt. Het is niet fijn om elke keer te moeten luisteren naar een bel waar u niet tevreden over bent. Het is dus belangrijk om na te denken over het geluid dat u wilt. Zo kan er gekozen worden voor een standaard zoemer. Maar er kan ook een melodie worden gekozen of misschien wel een grappig geluid. Belangrijk is wel om te beseffen dat een melodie of een grappig geluid na een tijdje irritaties kan opleveren. Het is mogelijk om een deurbel aan te schaffen waarbij meerdere deuntjes kunnen worden afgewisseld. Zodra het ene deuntje irritant wordt, kunt u de volgende instellen.

 

Naast het geluid moet u ook rekening houden met het volume. De deurbel moet niet te zacht staan anders hoort u hem niet. Een te harde deurbel is ook niet gewenst en kan leiden tot irritaties of ongewenste schrikmomenten. Kijk daarom altijd persoonlijk welke deurbel het beste bij u past. Over de Auteur

fpeeters

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[381 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[115 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[109 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo