Het gebruik van wanden in gebouwen - Artikel Post - Artikel Marketing

Het gebruik van wanden in gebouwen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 305 | Aantal woorden: 530 | Datum: | 0 commentaar

Wanden worden vaak gebruikt om bepaalde ruimtes van elkaar af te scheiden, dit kan in een woonhuis zijn maar ook in een kantoor of bedrijfspand. Je zou ook kunnen kiezen voor een muur om afscheiding te creëren, dit is vaak een veel duurdere oplossing. Veel mensen kiezen dus een wand, dit goedkoper en is ook nog eens een keer te verwijderen. De meeste voorkomende is een wand van gipsplaten. Er zijn twee verschillende soorten gipswanden zo heb je de wandplaat en de badkamerplaat. Zoals het woord al zegt wordt een badkamerplaat gebruikt bij een badkamer. De wandplaat kun je gebruiken bij een afscheiding in woonkamer of een kantoor.

Wat is een systeemplafond

Een systeemplafond is een ideale manier om een plafond te creëren in een hoge ruimte. Ook zorgt het voor een mooie uitstraling. Veel mensen kiezen voor een systeemplafond omdat het snel geplaatst tevens is het ook nog eens isolerend en geluiddempend. Als je kiest voor een systeemplafond kies je voor relatief goedkope manier. Een systeemplafond bestaat uit drie delen: plafond platen, plafondprofielen en oplangers. In een systeemplafond kun je heel gemakkelijk verlichting plaatsen. Systeemplafonds zie je voornamelijk in kantoorpaden. De kwaliteit van de plafondplaten worden steeds beter, vroeger zag je vaak plafondplaten waar vochtvlekken in kwamen. Tegenwoordig zijn de plafondplaten bestendig tegen een hoger luchtvochtigheid waardoor ze geen last hebben van vochtvlekken. Systeemplafonds bestel je online via deze link: http://www.obimex.nl/systeemplafonds/

 

Verlichting

Verlichting waar kom je het niet tegen? Op straat, in huizen, in restaurants. Er zijn veel verschillende soorten verlichting. Meestal wordt het gebruikt om donkere ruimtes te verlichten. Maar verlichting wordt ook gebruikt om een bepaalde sfeer te creëren of voor de gezelligheid. Vroeger werd er bijna in elk huishouden gebruik gemaakt van een gloeilamp, dit zie je tegenwoordig steeds minder. Tegenwoordig worden door veel mensen ledlampen gebruikt. Deze verbruiken minder stroom dan een gloeilamp en hebben meer branduren. Ledlampen zijn ook veiliger zo worden ze minder warm als een gloeilamp en zijn de meeste ledlampen ook nog eens waterdicht. De ledlamp is wel duurder dan de gloeilamp, maar door minder stroomverbruik en meer branduren zal de ledlamp relatief goedkoper zijn. Ook worden de tl-buizen tegenwoordig aan de kant geschoven en wordt er gekozen voor een led tl.

 

Bron: ObimexOver de Auteur

Marissa is een SEO tekstschrijver voor diverse klanten in Nederland. Ze heeft jarenlange ervaring met copywriting.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[245 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo