Het inhuren van een winterschilder is dat verstandig? - Artikel Post - Artikel Marketing

Het inhuren van een winterschilder is dat verstandig?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 205 | Aantal woorden: 514 | Datum: | 0 commentaar

Vaak hoor je dat de winter, voor het schilderen van een woning, geen gunstige periode is. In tegendeel kun je hier juist je voordeel uit halen. Dit komt omdat veel mensen hun schilderwerk in de lente, zomer of herfst laten doen omdat ze graag willen dat het in de winter af is. Hierdoor hebben schilders in de winterperiode minder mensen die schilderwerk aanbieden en kun je veel kortingen verwachten zodat zij toch nog genoeg werk hebben. Ook zijn er speciale technieken waar schilders gebruik van maken waardoor de winter juist ook geschikt is.

Schilderwerk goed voorbereiden.
Voordat er een schildersbedrijf op de stoep staat gaan er van te voren nog veel stappen vooraf. Kijk eerst goed naar wat er allemaal geschilderd moet worden. Je kunt alleen de kozijnen laten schilderen maar je kunt ook in een keer alles laten doen. Een schilder geeft natuurlijk in verhouding een betere prijs als deze een grotere opdracht krijgt. Ook is het belangrijk dat je van te voren de ondergrond goed bekijkt. Mocht de houten kozijnen rot zijn of het stucwerk nog beschadigd zijn. Ga er dan maar vanuit dat een erkende schilder dit meeneemt in zijn offerte. Je kunt hier op besparen als je dit zelf oplost door het houtrot weg te snijden en de gaten weer vult. Ook is het mogelijk om zelf de gaten in een bestaande stucwerk op te vullen. Je kunt zelfs extra geld besparen als je van tevoren zelf de verflaag verwijderd. Een oude verflaag is te herkennen aan de barsten in het verf. Het is natuurlijk wel de vraag of je hier je tijd aan wilt besteden. Een erkend schildersbedrijf heeft hier natuurlijk veel meer ervaring mee en veel meer personeel voor. Hierdoor kunnen de schilders deze klus in een kortere tijd oplossen en kun jezelf deze tijd en energie ergens anders in steken.

De schilder bij jou in de buurt.
Kies altijd voor een erkend schildersbedrijf bij jou in de buurt. Want schilders berekenen ook vaak hun reistijd. Mocht je in Helmond of Geldrop wonen ga dan opzoek via Google naar een Schilder Helmond of naar een Schilder Geldrop. Je merkt al dat er veel schildersbedrijven zijn die bij jou in de buurt zitten. Hierdoor is een service bezoek makkelijk in te plannen en kun je makkelijker verschillende offertes aanvragen aan verschillende erkende schildersbedrijven.

Over de Auteur

Vaak hoor je dat de winter, voor het schilderen van een woning, geen gunstige periode is. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[147 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[125 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[120 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo