FB pix Het onderhoud van een granieten aanrechtblad - Artikelpost

Het onderhoud van een granieten aanrechtblad

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 944 | Aantal woorden: 367 | Datum: | 0 commentaar

Een granieten aanrechtblad is een echte blikvanger in uw keuken. Dit mooie natuurproduct geeft uw keuken een luxueuze uitstraling. Omdat graniet een natuurlijk materiaal is, is het belangrijk om dit goed te onderhouden. Zo voorkomt u een lelijk en dof oppervlak, of vlekken die niet meer te verwijderen zijn. Door het aanrechtblad goed te onderhouden heeft u er jarenlang plezier van.

Het onderhoud van een granieten aanrechtblad kan verdeeld worden in een dagelijks of wekelijks onderhoud en een periodiek onderhoud. Voor het dagelijks onderhoud kunt u het blad afnemen met een vochtige doek of een sopje van een mild schoonmaakmiddel. Gebruik absoluut geen ontkalkingsmiddel, dit beschadigt het blad. Daarnaast is het belangrijk om regelmatig een onderhoudsproduct te gebruiken, speciaal voor uw granieten aanrechtblad. Dit zorgt ervoor dat uw aanrechtblad goed beschermd is en jarenlang mooi blijft.

In een keuken wordt geknoeid en er wordt gewerkt met producten en stoffen die uw granieten aanrechtblad kunnen aantasten. Denk aan fruitsappen, bietensap, olie, wijn en cosmetica. Deze producten kunnen lelijke vlekken op uw blad veroorzaken. Als er geknoeid wordt met dit soort stoffen, verwijder deze dan direct met water. Daarnaast zijn er diverse producten verkrijgbaar om vlekken te verwijderen uit uw granieten aanrechtblad. Voor vrijwel elke vlek is er een geschikt product. Wacht hier echter niet te lang mee, des te langer u wacht, des te meer de vlek in het materiaal trekt.

Een goed advies is belangrijk. Er zijn diverse soorten granieten aanrechtbladen en het graniet kan op diverse manieren bewerkt worden. Stem de onderhouds- en reinigingsproducten af op uw specifieke product, alleen dan kunt u jarenlang onbezorgd van uw granieten aanrechtblad genieten. De medewerkers van natuursteenbedrijf van der Made in Uden kunnen u uitstekend adviseren over welke onderhoudsproducten bij uw natuursteenproduct passen. Zij zijn leverancier van alle Moeller, HMK en Bellinzoni producten.Over de Auteur

Na 8 jaar ervaring te hebben opgedaan in ambachtelijke restauratiewerkzaamheden en het vervaardigen van grafmonumenten is Natuursteenbedrijf van der Made in 1989 als eenmanszaak gestart in Schijndel.

Sinds 1995 is het bedrijf gegroeid tot een familiebedrijf en gevormd tot een v.o.f. Na de bedrijfsverhuizing naar Uden in 1992, een nieuwbouw in 1998 en een uitbreiding in 2008 is het bedrijf in de loop der jaren uitgegroeid tot een professionele organisatie met een modern machinepark, waarin het ambachtelijke werk goed tot uiting kan komen.

Onze specialisatie ligt in het vervaardigen van grafmonumenten. Tevens hebben wij een jarenlange ervaring in het vervaardigen van dorpels, vensterbanken, aanrechtbladen, open haarden, trappen, deuromlijstingen, etc. De natuursteen waar wij mee werken wordt grotendeels zelf geïmporteerd uit diverse landen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo