Hoe creëer je een fijne kinderslaapkamer? - Artikel Post - Artikel Marketing

Hoe creëer je een fijne kinderslaapkamer?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 105 | Aantal woorden: 436 | Datum: | 0 commentaar

Een fijne slaapkamer is erg belangrijk voor kinderen. Hier kunnen ze lekker wegdromen en spelen met al hun speelgoed. Hiernaast is het ook nog eens belangrijk dat de slaapkamer veilig is en dat ze ondanks de barbies, lego en ander soort speeltjes zich niet kunnen bezeren. Om voor de kinderen een fijne en veilige plek te creëren, is het van belang dat er genoeg ruimte in de kinderkamer is.

Tips voor meer ruimte in de slaapkamer

Tip 1: Zorg voor handige opbergplekken voor het speelgoed

Voor al het speelgoed is natuurlijk een opbergplek nodig. Een plek waar je kind makkelijk bij kan komen en waar hij/zij het speelgoed zelf op kan bergen. Wil je dat jouw kind zelfstandig zijn eigen speeltjes opruimt? Dan zijn hier diverse opbergmogelijkheden als manden en speelgoedkisten voor verkrijgbaar. Op deze manier blijft de kinderkamer er netjes uitzien en hoef je niet bang te zijn dat je kind zich bezeert.

Tip 2: Neem een stapelbed

Veel kinderen dromen van een stapelbed. Eentje waar ze met een laddertje op kunnen klimmen en waarin ze een logeetje kunnen laten slapen. Ook voor de ouders is een stapelbed een uitkomst. Want naast dat zo’n bed voor een extra slaapplek zorgt, wordt er ook nog eens veel ruimte mee gecreëerd. Zo zijn er diverse stapelbedden verkrijgbaar met extra opbergruimte.

 

Geef de kamer een thema

Welk kind droomt er niet van een prinsessenkamer of een kamer in brandweer-, jungle-, auto thema? Door de kamer op zo’n thema af te stemmen is de slaapkamer niet alleen een plek om te slapen, maar ook om even helemaal op te gaan in fantasieën. Tegenwoordig zijn er diverse complete kinderkamers te verkrijgen in bijvoorbeeld prinsessen- of brandweerstijl.

Hoe zorg je ervoor dat jouw kind zich veilig voelt?

Kroop jij vroeger ook wel eens onder het bed? Om te kijken of er echt geen monster onder zat? Kinderen hebben veel fantasie en en dit kan ervoor zorgen dat ze soms bang zijn in het donker. Een lichtje kan deze angst wegnemen. Het is dan ook een goed idee om speciale kinderlampjes aan te schaffen.Over de Auteur

Ik houd mij bezig met diverse woonideeën en problemen. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[165 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[140 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo