Hoe je je huis lekker laat ruiken zonder al te veel moeite! - Artikel Post - Artikel Marketing

Hoe je je huis lekker laat ruiken zonder al te veel moeite!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 127 | Aantal woorden: 672 | Datum: | 0 commentaar

Een huis dat stinkt is niet aangenaam om in te wonen. Dit kan meerdere oorzaken hebben. Bijvoorbeeld een gourmetavond of een ongelukje in de keuken. Het kan gebeuren en dat is ook niet erg. Gelukkig zijn er manieren waarbij je gemakkelijk je huis weer naar bloemetjes kunt laten ruiken.

Geurkaarsen

Een manier om je huis weer lekker te laten ruiken is een geurkaars. Geurkaarsen komen in vele verschillende geuren en kleuren. Hierdoor kan je je huis weer laten ruiken naar een geur die jij lekker vindt (en hopelijk vinden anderen dat ook!). Bovendien zijn kaarsen erg stijlvol en geven ze een heerlijke huiselijke sfeer. Een kamer is toch altijd veel gezelliger met een brandende kaars? En misschien wel het belangrijkst: het ruikt ook nog eens lekker! Het heeft geen overheersende geur, waardoor je hem lekker de hele avond aan kunt laten!

Huisparfum

Als je een goed huisparfum kiest, geniet je thuis gewoon veel meer! Je kunt heerlijk ontspannen met zo’n lekker geurtje erbij. Het geeft je een rustig gevoel van binnen, waardoor je minder gespannen bent. Bovendien kunnen sommige parfums ook de nare geuren verwijderen die je zo graag al weg wou hebben. Een win-win situatie dus! Ook de huisparfums komen in een gigantisch aanbod en vele verschillende merken. Een aanrader op dit gebied is het huisparfum van Lampe Berger. Deze huisparfum werkt met een brander en werkt met handige navulling verpakkingen. Hierdoor kan je af en toe ook nog van geur veranderen!

Wierook

Misschien is het voor jou een onorthodox product, maar het werkt toch goed om je huis lekker te laten ruiken: Wierook! Eigenlijk zijn dit organische kruiden en aromaten die worden verbrand voor hun geur. Voor elke gelegenheid is er wel een soort wierook. Sommige mensen zijn zelfs zulke wierook fanaten dat ze een hele lade vol met wierookgeuren hebben. Het is bijna een collector’s item soms. Vaak heeft wierook een andere functie dan de geur alleen, wat vaak met spiritualiteit en meditatie te maken heeft. Echter, gewoon voor de geur kan je het ook prima gebruiken. Soms moet je gewoon even uit je comfortzone gaan. Misschien vind je wel iets wat helemaal bij je past!Over de Auteur

Lees de leuke blogs van Woldring

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[240 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo