Hoe kies je de perfecte CV-ketel? - Artikel Post - Artikel Marketing

Hoe kies je de perfecte CV-ketel?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 171 | Aantal woorden: 420 | Datum: | 0 commentaar

Het is nogal een investering: een nieuwe CV-ketel. Dit broodnodige apparaat kost al snel zo’n 1.000 euro. Je bent dan ook niet van plan om over één dag glad ijs te gaan. Zeker niet met het oog op de toekomst. Want wat nu als we straks allemaal van het gas af moeten? Al om al is het belangrijker dan ooit om goed vooronderzoek te doen. In deze blog vertellen wij je hoe je dit het beste kunt aanpakken.

1. Bereken het vermogen dat je nodig hebt

Ieder huishouden steekt anders in elkaar. Dus ook het vermogen dat je nodig hebt om te kunnen voorzien in voldoende warmte. Getallen die hierbij van belang zijn de inhoud (in m3), de isolatiewaarde en het bouwjaar van de woning. Op basis hiervan kun jij - of een specialist - bepalen welke capaciteit jouw nieuwe CV-ketel minimaal moet hebben.

2. Noteer je wensen en eisen

Veel huiseigenaren hebben een goed beeld van wat ze graag in hun huis willen zien. Een douche of bad. Op meerdere plekken tegelijkertijd warm water. Een slimme thermostaat. Al deze eisen hebben invloed de keuze die je uiteindelijk gaat maken. Zo bepaalt CW-waarde hoeveel warm water de ketel per minuut kan leveren. Ook geeft de leverancier aan of je met een duurzame of stille variant te maken hebt.

3. Bepaal het budget

Nadat je de bovenstaande vragen hebt beantwoord, is het lijstje aan mogelijkheden flink geslonken. Toch zul je zien dat er nog voldoende keuze is. Om jouw opties nog verder uit te dunnen is het nu tijd om een budget vast te stellen. In de wereld van CV-ketels wordt er een onderscheid gemaakt tussen basis- en waliteitsketels. Het eerste model is veelal van kunststof, waarbij onderdelen vaak vervangen moeten worden. Een kwaliteitsketel is daarentegen duurzamer én dus zuiniger.

Maak gebruik van een ketelkiezer

Een CV-ketel uitkiezen: daar komt veel bij kijken. Vermogen, CW-waardes, duurzaamheid. Vaak duizelt het wooneigenaren voor de ogen. Ben je nog niet toe aan het advies van een vakspecialist? Dan kun je altijd de online ketelkiezer van GreeOn invullen. Deze vertelt je precies welke ketel het beste bij jou past.Over de Auteur

Aanbieder van duurzame CV-ketels.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Commentaar


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[223 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo