Hoe maak ik een mooi fotoboek van mijn vakantie? - Artikelpost

Hoe maak ik een mooi fotoboek van mijn vakantie?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 564 | Aantal woorden: 492 | Datum: | 0 commentaar

 

 

Je kent het wel, je bent op vakantie en je maakt de ene foto na de andere. Al die mooie plekken en momenten wil je vastleggen voor later en ook wil je het gevoel van die fijne vakantie kunnen herbeleven.’

Maar ja, eenmaal thuis zet je de foto’s op de computer, je kijkt er een keertje naar en daarna is het een van de vele mapjes met foto’s die je hebt.

Wat te doen? Ga je alle foto’s, of een selectie daarvan laten afdrukken en ‘ouderwets’ in een album plakken? Een hoop werk en je kan de foto’s ook niet indelen zoals jij het wilt omdat je aan het formaat van de afbeeldingen bent gebonden. Daarnaast heb je altijd het probleem dat na verloop van tijd de fotohoekjes loslaten en er zo allerlei foto’s uit het fotoboek dwarrelen als je het te voorschijn haalt.

Daarnaast verkleuren de foto’s ook vaak na verloop van tijd, wie kent niet zijn jeugdfoto’s waarin alles een rode gloed lijkt te hebben?!

Gelukkig is er door alle digitale ontwikkelingen veel meer mogelijk met je foto’s en hoef je niet meer stapels foto’s af te laten drukken voor een fotoboek. Op internet vindt je legio aanbieders van online albums.

Je laadt de foto’s die je in een album wil hebben naar het programma van de album ontwikkelaar en je kan aan de slag!

Het voordeel is dat je niet met een vast formaat foto’s hoeft te werken, je kan de beelden uitsnijden en inzoomen naar behoefte zodat jouw foto het beste uitkomt in het boek. Per bladzijde kan je een indeling bedenken of je kan een voorgeprogrammeerde indeling van het volgen.

Er worden ook vaak thema’s aangeboden zodat je een passend thema voor je vakantiefoto’s, bruiloft of verjaardag kan kiezen.

Het album hoeft niet in een keer gemaakt te worden, je kan het tussendoor opslaan en er daarna weer aan verder weken. Je kan er zo lang over doen als je wilt en het wijzigen totdat het helemaal naar je zin is.

De albums worden gedrukt op kwalitatief papier en vaak kan je ook nog kiezen voor glossy of mat papier. Zo kan iedereen dus een professioneel uitziend boek maken en ben je af van de logge fotoboeken van vroeger!Over de Auteur

Marlies is een zelfstandig ondermener en het maken van foto's en fotoboeken is een grote hobby van haar.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[316 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[183 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[126 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo