Hoe vaak moet ik mijn beslag schoonmaken? - Artikel Post - Artikel Marketing

Hoe vaak moet ik mijn beslag schoonmaken?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: Niels78
Gezien: 633 | Aantal woorden: 361 | Datum: Wed, 24 Dec 2014 | 0 commentaar

Afhankelijk van het materiaal, maar laten we eerst eens ingaan op de schoonmaakmiddelen die je niet mag gebruiken op beslag, van welk materiaal dan ook.

Middelen

Alles wat schuurt, zuur is of door lagen heen vreet is uit den boze. Er is een verschil tussen het verwijderen van vuil en stof, schoonmaken, en het verwijderen van aanslag, polijsten. Polijsten maakt gebruik van schuurmiddelen, dus elke keer wanneer zich een aanslag vormt wordt die weg gepolijst, waarbij een deel van de oorspronkelijke oppervlak verloren gaat.

Herhaald polijsten kan uiteindelijk leiden tot het verlies van decoratieve details, beschermlagen, filigraan werk of zelfs stempelmerken. De ideale behandeling is eenmalig ongewenste aanslag of corrosie te verwijderen en vervolgens je object in die toestand te houden. Dit kan betekenen dat je gebruik moet maken van een anti-aanslag product en een beschermlaag moet aanbrengen, zoals een laklaag. Polijsten produceert glanzende en verschillend gekleurde delen van je beslag. Het is bijna onmogelijk om donkere vlekken te verwijderen of bij het polijsten het ene deel aan te passen aan een lichter deel. Als je aanslag gaat verwijderen werk dan aan het geheel van het oppervlak, stop regelmatig om het residue van het polijsten af te spoelen en controleer het oppervlak.

1x per 2 maanden

Metalen beslag moet een maal per twee maanden goed schoongemaakt worden. Dat wil niet zeggen dat het onderhoud daarmee gedaan is. Zo heeft roestvrij staal minder onderhoud nodig, koper en brons daarentegen weer meer. Kijk dus regelmatig goed naar het beslag op deuren en ramen, vooral het buiten beslag. Wanneer het er niet meer uitziet zoals je dat zou willen is het waarschijnlijk tijd daar iets aan te doen. Ook bij het schoonmaken van het beslag binnen is het goed te kijken of het een en ander ook buiten nog schoon is. Afnemen met een licht vochtige doek, eventueel met een natuurlijk zeep product is dan meestal voldoende.

Over de Auteur

Decodeurbeslag is een webwinkel waar veel verschillende soorten deurbeslag kunnen worden aangeschaft.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[101 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo