Hoe van Uw Mollen in Uw Tuin Af Te Komen: Succesvolle Humane Manieren - Artikel Post - Artikel Marketing

Hoe van Uw Mollen in Uw Tuin Af Te Komen: Succesvolle Humane Manieren

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 224 | Aantal woorden: 903 | Datum: | 0 commentaar

Wanneer u merkt dat de pittoreske omgeving van uw tuin geruïneerd wordt omdat mollen sporen van modder en gras achterlaten, moet u dit probleem serieus nemen en het gevecht met het knaagdier aangaan. Hoewel een paar mollen goed zijn voor uw tuin, omdat ze de grond van zuurstof voorzien en omdat ze niet lang op één plek blijven, is een overmatige aanwezigheid van knaagdieren een oorzaak van irrigatie problemen en de beschadiging van plantenwortels. Er bestaan vele manieren om als mollenverjager op te treden; op natuurlijke en chemische wijze. Terwijl de eerste methode meer inspeelt op het gebruiken van thuisgemaakte mengsels, overstromingen en vallen, speelt het tweede in op het gebruik van kant en klare chemische stoffen. Natuurlijke manieren zijn ongetwijfeld goed voor de omgeving, maar kunnen zeer wreed zijn voor mollen. Tot de verrassing van veel huiseigenaren, zijn er ook vrij makkelijke manieren om humaan van mollen af te komen. Dus laten we deze eens onder de loep nemen.

“Milky Spore” Methode

Om van mollen af te komen, moet u eerst van larven afkomen: waar knaagdieren zijn, zijn er bijna altijd verschillende soorten larven in de grond te vinden. Mollen eten deze, en als u dus voorgoed af wilt komen van mollen, moet u eerst van de insectenplaag verlost zijn. U zult zien dat er enorm veel bewezen methodes zijn om dit te doen, maar de meest natuurlijke en meest bewezen manier is ongetwijfeld de Milky Spore Methode.                                                                                 

Het gebruiken van de Milky Spore bacterie is het meest populair onder tuin eigenaren omdat het enorm effectief en economisch is. De spore (kiemcel) blijft minimaal 10 jaar in de grond zitten. Milky Spore komt in korrel en in poedervorm. Om het effectief toe te passen, volg zorgvuldig de aanwijzingen op de verpakking

Veilige Mollenvallen

Het uitzetten van een mollenval is een goede manier om er zeker van te zijn dat het aantal knaagdieren in uw tuin laag blijft. Anders, in geval van een enorm grote plaag, zal het u weken duren om ze allemaal te vangen en al deze dieren weer vrij te laten. Als u beslist om een val te gebruiken, heeft u twee opties: U kunt zelf een val maken (met oude blikjes of cilinder dozen, enz.) of u kunt een speciaalzaak bezoeken om een kant en klare val aan te schaffen. Wanneer u een val kiest, kies dan voor een veilige, niet-dodende versie. Installeer vallen rondom uw tuin zoals de instructies van de fabrikant dit aangeven. In geval van zelfgemaakte vallen, blader online door de beste opties. Er is een overvloed aan websites toegewijd aan het elimineren van mollen.

Wanneer u de kleine indringers weer in de natuur uitzet, gebruik dan dikke handschoenen en wees extreem voorzichtig. Mollen zijn bang voor mensen en ze kunnen u bijten of zich zeer onvoorspelbaar gedragen wanneer zij gevangen zijn.

 

 Over de Auteur

Infomeren over ongediertebestrijding om mensen te helpen de overlast te verwijderne van deze beestjes rondom en in het huis

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[391 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[120 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[118 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[113 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo