Hoeveel kost een vloer? - Artikel Post - Artikel Marketing

Hoeveel kost een vloer?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: kimberleyjoy
Gezien: 812 | Aantal woorden: 389 | Datum: Mon, 30 Jan 2012 | 0 commentaar

Vloeren zijn er is veel verschillende soorten en prijsklassen. Zo kun je een goedkope vloerbedekking al hebben voor een paar euro per vierkante meter, maar er bestaan ook vloeren die zo 100 euro per vierkante metre kosten. In dit artikel zal ik de meest gangbare vloeren met de kosten bespreken.

Laminaat

Laminaat kan erg goedkoop zijn. Daarnaast is het makkelijk te leggen en makkelijk te onderhouden. Let er wel op dat er veel kwaliteitsverschil in zit. Zo zijn de goedkoper 8mm vloeren meer geschikt voor slaapkamers. Dikkere vloeren zijn duurder, maar zijn veel beter in ruimtes die je veel gebruikt. Het goedkoopste laminaat is er al vanaf €3,- per vierkante meter. Zoek je een laminaat vloer voor intensief gebruik kun je beter gaan voor een vloer vanaf € 20,-. De prijzen kunnen oplopen tot ongeveer € 45,- per vierkante meter.

Houten vloer

Een houten vloer is van zeer goede kwaliteit en gaat ook erg lang mee.  Maar daardoor is het ook best duur. De prijzen beginnen bij ongeveer € 45,- tot zo’n € 85,- per vriekante meter en dit is dan nog exclusief leggen. Hou er ook rekening mee dat houten vloeren veel onderhoud nodig hebben.

Kurkvloer

Een kurkvloer wordt gemaakt van kurk met daarop een laag tegen slijtage. Een vloer van kurk werkt er goed geluidsdempend en is ook erg zacht. De prijzen liggen tussen € 35,- en € 75,- per vierkante meter.

Tapijt

Tapijt geeft een zeer warme uitstraling aan een kamer. Het is wel erg vlekgevoelig en minder geschikt in zogenaamde ‘natte ruimtes’, zoals de keuken en badkamer. Tapijt is verkrijgbaar vanaf € 2,- tot € 40,- per vierkante meter. Maar let op, hier zit wel degelijk kwaliteitsverschil in. Ga voor een woonkamer of hal zeker voor een wat duurder en dikker tapijt. Duurder tapijt is meestal ook beter vlekafstotend en daardoor makkelijker schoon te houden.Over de Auteur

Ik schrijf artiekelen over verschillende uiteenlopende onderwerpen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[385 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[116 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[114 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo