FB pix Hoge verhuis kosten? - Artikelpost

Hoge verhuis kosten?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1116 | Aantal woorden: 405 | Datum: | 0 commentaar

verhuizenEr zijn op het internet tal van verhuisdiensten te vinden. Maar welke moet je nemen? Er zijn natuurlijk een aantal zaken waar je op kunt letten. Wat kost een verhuizing? En nemen ze wel alles mee wat ik in huis heb staan? Veel verhuis bedrijven verhuizen bijvoorbeeld geen piano's of andere dure spullen, simpelweg omdat ze hiervoor niet verzekerd zijn. Daar heb je dan ook niet veel aan. Wat betreft de verhuis kosten is het belangrijk dat je eerst een goede offerte laat opmaken zodat je later niet voor verassingen komt te staan.

Verhuis kosten online bereken

Voor het bereken van je verhuiskosten zijn verschillende websites te vinden. Wij hebben voor deze keer gebruik gemaakt van verhuizenmetdevakman.nl. Deze site profileert zich als een specialist als het gaat om het berekenen van verhuiskosten en het uitzoeken van een geschikte verhuispartner. Eerst vul je jouw huidige woonplaats in en daarna de nieuwe woonplaats. Vervolgens kom je op een pagina waarin je jouw specifieke wensen en eisen voor de verhuizing invult. Hier kun je ook aangeven welke en hoeveel meubels er verhuisd moeten worden. Op de laatste pagina laat men de totale kosten zien, bij ons slechts 500 euro van Ede naar Amsterdam! Na de aanvraag werd er contact opgenomen met ons. Ze hadden een goede verhuis partner gevonden. Een bedrijf uit Utrecht wat het klusje wel kon klaren. Al met al goed geregeld. 

Nu direct online kijken wat een verhuizing kost

Wij waren zeer te spreken over verhuizenmetdevakman.nl en zullen daarom ook bij een volgende verhuizing altijd hierop terugvallen. Ze hebben ons goed geholpen om de verhuiskosten in kaart te brengen, en daarnaast hebben ze een goede verhuis partner gevonden voor ons. Al het werk uit handen genomen en goede communicatie. Wij vonden het een zeer prettige samenwerking. Dus mocht je op zoek zijn naar een goedkoop verhuis bedrijf, neem dan even een kijkje op verhuizenmetdevakman.nl Over de Auteur

Frank de waal is 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[204 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo