FB pix Houten blokhut of tuinhuisje aanschaffen - Artikelpost

Houten blokhut of tuinhuisje aanschaffen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1224 | Aantal woorden: 385 | Datum: | 0 commentaar

 

Tegenwoordig zijn blokhutten en tuinhuisjes in alle soorten en maten verkrijgbaar. Een mooie houten blokhut of tuinhuisje biedt namelijk een hoop mogelijkheden, u kunt er heerlijk in ontspannen tijdens uw vakantie, maar u kunt het ook gebruiken als opslag voor uw (tuin) gereedschap of er heerlijk in klussen. Blokhutten en tuinhuisjes zijn kant-en-klaar verkrijgbaar waarbij u er voor kiest om ze te laten bezorgen en installeren. Maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om zelf uw blokhut of tuinhuisje in elkaar te zetten, de zogenaamde montage pakketten. In beide gevallen is het in ieder belangrijk dat de fundering goed is en het huisje niet weg kan zakken of scheef kan komen te staan. Mocht u weinig ervaring hebben met het egaliseren van de grond dan is aan te raden om er een expert bij te halen. Het voordeel van zelf monteren van uw tuinhuis is natuurlijk de besparing op de kosten. U betaalt immers geen arbeidsloon en de uren en daarmee de kosten kunnen snel oplopen als u een tuinhuisje laat plaatsen door een vakman. Daar tegenover staat natuurlijk wel dat u uw kostbare tijd erin moet steken als u kiest voor zelf monteren.

Welke soort hout?

Wat natuurlijk ook heel belangrijk is, dat uw houten blokhut of tuinhuisje van de goede houtsoort is gemaakt. Dit uiteraard in verband met de duurzaamheid en onderhoud. Het hout moet goed geïmpregneerd worden en worden beschermd tegen de diverse weersomstandigheden. Vurenhout en grenen hout zijn bijvoorbeeld zeer geschikte houtsoorten voor het bouwen van sterke kwalitatieve blokhutten en tuinhuisjes.

Welke soort glas?

U kunt er voor kiezen om enkel glas of dubbel glas in uw huisje te laten zetten. Dubbel glas is vaak duurder maar het grote voordeel is wel dat het beter warmte isoleert. Vooral bij wat grotere tuinhuisjes of blokhutten wordt tegenwoordig gebruik gemaakt van dubbel glas.

 Over de Auteur

Mooie houten blokhutten

Wij van Blokhutwereld bieden u zeer mooie en betaalbare houten blokhutten aan. Door de blokhutten rechtstreeks van de producent aan te bieden slaan we een tussenstation over en kunnen we u zo een lage prijs aanbieden.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo