Hoveniers tips: Vijveraanleg - Artikel Post - Artikel Marketing

Hoveniers tips: Vijveraanleg

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 298 | Aantal woorden: 385 | Datum: | 0 commentaar

Hovenierstips: Vijver aanleggen

Een vijver in een tuin kan erg sfeer verhogend werken. Het kan een vervanging zijn van een gazon of juist een klein stil plekje zijn waar u helemaal tot uzelf kunt komen. Er zijn verschillende vijvers die u kunt aanleggen. Bijvoorbeeld een natuurvijver, tuinvijver, zwemvijver en een koi-vijver. De prijzen van vijvers variëren nogal, aangezien dit afhankelijk is van de grootte en de soort van de vijver.

Vijveronderhoud en vijversoorten

Afhankelijk van uw eigen wensen kunt u een vijver laten aanleggen door een hovenier in Zeeland. Koi-vijvers zijn specifiek geschikt voor koi-karpers, maar deze hebben heel specifieke onderhoud nodig. Deze vijvers zijn vooral fijn voor een rust plek in uw tuin, waar u helemaal tot uzelf kan komen. Een zwemvijver moet heel groot zijn, omdat het niet zoveel zin heeft om te zwemmen in een vijver die maar twee meter lang is. Bovendien moet deze ook een stukje dieper zijn. Planten zijn belangrijk om een vijver gezond te houden. Zuurstofplanten zijn essentieel voor uw vijver, ze zorgen voor zuurstof voor eventuele vissen. Daarnaast zijn oever en moerasplanten, die zijn mooi. Bovendien bieden vijverplanten een schuilplaats voor vissen! Andere onderhoudspuntjes voor de vijver zijn het controleren van de vissen, hebben ze witte plekken? Dan hebben ze vitamines nodig. Het is ook belangrijk om uw vijver bij te vullen met leidingwater, regen en grondwater zijn hier namelijk niet geschikt voor! Als laatste is het belangrijk om het filter af en toe schoon te maken.

Terrasvijver

 

Wilt u wel een vijver maar heeft u geen zin in onderhoud? Dan kunt u een terrasvijver laten plaatsen! Een terrasvijver kunt u zelfs op uw balkon laten plaatsen. Deze vijver bevat vaak alleen maar waterplanten en misschien een fonteintje of wat goudvissen. Bij een terrasvijver heeft u ook geen last van algen! Neem dus snel contact op met een hovenier in ZeelandOver de Auteur

Door middel van korte artikelen probeer ik mensen informatie te geven over alledaagse dingen die lang niet zo vanzelfsprekend zijn als mensen denken. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo