FB pix Huis opknappen - Artikelpost

Huis opknappen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1368 | Aantal woorden: 524 | Datum: | 0 commentaar

opknappen is een trend!

Je hoort het steeds meer om je heen: 'Woningen worden bijna niet meer verkocht, de woningmarkt zit op slot!'. Om met name is het opknappen van je huis een trend geworden want een nieuw huis kopen is vaak minder gunstig. En omdat mensen dus bijna niet meer verhuizen naar een nieuwe woning wordt vaak gekozen om hun eigen woning op te knappen en / of te renoveren.

Je woning weer fris en nieuw maken dat kan snel gerealiseerd worden, het ligt er alleen aan wat je allemaal wilt aanpakken. Je zou bijvoorbeeld klein kunnen beginnen met het vervangen van alle accessoires in je huis (de oude verkoop je gewoon via marktplaats) dit geeft al snel een fris en vernieuwd gevoel.

je huis opknappen is leuk!

Omdat je bij het opknappen of renoveren van je huis vaak de dingen aanpakt die in het zicht zijn zie je snel resultaat (schoonmaak,  schilderwerk,  laminaat ).

Dit zijn ook allemaal dingen die je gemakkelijk zelf kunt realiseren. Zodra de eerste stap gezet is zal je zien dat het opknappen van je woning een voldaan gevoel geeft.

De grotere projecten laten de meeste mensen (gelukkig) voor zich doen en dan hebben we het over kosten traprenovatiekeuken verbouwen kosten , kosten badkamer verbouwen, kosten dakkapel en nog veel meer. 

Dit zijn projecten waar je een vakman voor nodig hebt die met je meedenkt, naar de mogelijkheden kijkt, een plan van aanpak maakt en uitvoert. Het resultaat is dan niet alleen beter maar vaak ook sneller zichtbaar en staat voor kwaliteit. (op deze site staan verschillende bedrijven die je hiermee van dienst kunnen zijn en waarvan je op aan kunt)

nieuw of renoveren?

In het kader van duurzaamheid en de economie word er steeds vaker gekozen voor het renoveren of opknappen van woningen. Neem bijvoorbeeld een keuken deze zou je nieuw kunnen kopen maar je kunt ook kijken naar de mogelijkheden die er zijn met de oude keuken. Je zou bijvoorbeeld alleen de ombouw (aanrechtblad en fronts van kasten en lades) van je keuken kunnen vervangen, kijken voor nieuwe inbouw apparatuur maar de basis van de keuken en aansluitingen laten staan. Oplossingen als deze zijn niet alleen duurzaam maar vaak ook goedkoper dan een nieuwe keuken. In het voorbeeld gebruik ik  een keuken maar hetzelfde geld voor je: badkamer opknappen,  keuken renoveren, traprenovatie, en kozijntechniek. 

Er zijn opties genoeg: nieuw, gedeeltelijk nieuw en alles renoveren.Over de Auteur

Nog een keer de link naar deze site

www.ikknapmijnhuisop.nl

 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo