Icopal kopen bij Hodak Dakmaterialen - Artikelpost

Icopal kopen bij Hodak Dakmaterialen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 506 | Aantal woorden: 596 | Datum: | 0 commentaar

Icopal kopen bij Hodak Dakmaterialen
Bent u op zoek naar een betrouwbaar en duurzaam dakbedekkingsmateriaal? Met Icopal bent u verzekerd van een duurzame en waterdichte oplossing. Icopal is een toonaangevende producent van bitumen dakbedekking, kunststof (PVC, FPO) dakbanen en dakpanplaten. De producent voelt zich verantwoordelijk voor het milieu en levert de hoogste kwaliteit dakbedekking voor platte en hellende daken met de nadruk op duurzaamheid. Icopal Universal combineert al uw dakwensen in één laag. 

Ijzersterk en duurzaam eenlaags dakbedekkingsysteem.
Icopal Universal bestaat uit een POCB-compound (Polyolefine Copolymerisaat Bitumen) versterkt met glasvezel en polyester. Resultaat: een ijzersterk, beloopbaar, flexibel en zeer stabiel éénlaags dakbedekkingsysteem dat UV- en weerbestendig is. Het product kan gebruikt worden op zowel hellende als platte daken en bij zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten.

De voordelen van Icopal

  • Het materiaal is ijzersterk en daardoor beloopbaar. Het materiaal is relatief licht en flexibel. Hierdoor is het makkelijk om Icopal te plaatsen op uw platte of hellende hellende dak.
  • De verwerking van Icopal Universal is erg veilig. Dit komt omdat er bij het aanbrengen geen open vuur nodig is. Waardoor je als specialist in dakwerken niet met een brander het dak op hoeft. Bij grotere oppervlaktes zijn de overlappen duurzaam waterdicht te maken met de volautomatische, hogesnelheid lasautomaat van Icopal zelf.
  • Icopal Universal wordt geleverd met terugnamegarantie. Dit houdt in dat na een levensduur van – circa 30 jaar – Icopal Universal volledig recyclebaar is. De teruggenomen dakbedekking wordt gerecycled en vervolgens weer verwerkt tot nieuwe dakbedekking.
  • Icopal Universal garandeerd waterdichte dakbedekking voor uw dak. Het materiaal is geïmpregneerd en gecoat met een POCB-compound tot een homogeen product.
  • Bij elk project biedt Icopal ondersteuning en advisering en de mogelijkheid tot een aanvullende Universal opleiding.

Bij Hodak Dakmaterialen vindt u een breed aanbod aan professionele dakmaterialen en toebehoren. Naast Icopal Universal bestaat ons assortiment EPDM dakbedekking ook uit Firestone RubberGard EPDM en Resitrix EPDM dakbedekking. Ook heeft Hodak Dakmaterialen zich gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van zink maatwerk.

Of u nu wilt afhalen of de materialen wilt laten bezorgen op een van uw bouwlocaties; voor Hodak Dakmaterialen is dit allemaal geen probleem. Wij gaan voor lange termijn relaties en proberen dan ook op een eerlijke en open manier met u te communiceren. Neem contact met ons op over de mogelijkheden.

Over de Auteur

Hodak Dakmaterialen is een jonge en dynamisch groothandel in dakmaterialen. Vanuit de vestiging in Eindhoven bedienen wij heel dakdekkend Nederland. Van kleine zelfstandige loodgieters tot grote dakdekkerbedrijven. Iedereen kan bij ons dakmaterialen kopen. Of u nu wilt afhalen of de materialen wilt laten bezorgen op een van uw bouwlocaties; voor Hodak Dakmaterialen is dit allemaal geen probleem. Wij gaan voor lange termijn relaties en proberen dan ook op een eerlijke en open manier met u te communiceren.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[304 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[182 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[126 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo