Iedere hoek in je opnemen? Snel een tv meubel kopen! - Artikel Post - Artikel Marketing

Iedere hoek in je opnemen? Snel een tv meubel kopen!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 147 | Aantal woorden: 897 | Datum: | 0 commentaar

De Ring in Mt. Doom gooien is net als het scalperen van nazi’s; je wilt er niks van missen. En dat hoeft nu ook niet meer!

Althans, niet zolang je er helemaal goed voor zit. Invallend licht kan daarbij een storende factor zijn. Of de verkeerde hoogte van je toestel. En laten we de opstelling van je meubilair niet vergeten. Kortom, er zijn zoveel elementen die je filmervaring enorm kunnen verpesten… of juist verbeteren. Laten we niet de pessimist gaan uithangen en van dat laatste uitgaan. Een stevig gemonteerde tv beugel kan namelijk flink wat vreugde in je leven brengen. Here’s lookin’ at you, kid!

Muurbeugel

Heb je de popcorn al in huis? Dan nemen we aan dat je ook al beschikt over een televisietoestel waar al je favoriete films fantastisch op uitkomen. Heeft deze een formaat van tussen de 10 en 70 inch? Machtig mooi! Dat betekent namelijk dat je deze kunt bevestigen aan een tv beugel, waarmee je de ideale hoogte van je televisie eenvoudig instelt. Hiermee zorg je er in alle eenvoud voor dat je absoluut niks meer hoeft te missen van de meest romantische en spectaculaire scènes van Gone With the Wind tot Die Hard! Kies uit een variant die je tv plat tegen de muur zet of juist voor een model waarmee je je beeldscherm kunt kantelen en draaien om niks te hoeven missen.

Plafondsteun

De een kijkt naar boven voor steun. De andere doet datzelfde vanwege de plafondsteun die hij of zij gemonteerd heeft! Kantelen, draaien en zelfs inklappen van je scherm is met dit handige accessoire geen enkel probleem. Zo hoef je niet continu tegen een televisie aan te kijken terwijl die uit staat!

Vloerstandaard

Op jouw vloer heb je je standaard gezet… letterlijk en figuurlijk! Met een vloerstandaard zorg je er namelijk voor dat je je televisie altijd kunt verrijden wanneer je maar wilt en dat je beeldscherm geen vaste plek heeft, zodat je deze ook in een andere kamer kunt bekijken indien gewenst. Je tv zal zo aan dit handige verlengstuk gehecht zijn, dat we denken dat dit het begin is van een prachtige vriendschap. Oh wacht, we hadden al een verwijzing naar Casablanca. Shit!Over de Auteur

Lees de leuke blogs van TVbeugels.nl

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[269 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[173 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo