FB pix Iedereen wil een schilderij van Sabine Kleiren! - Artikelpost

Iedereen wil een schilderij van Sabine Kleiren!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1439 | Aantal woorden: 501 | Datum: | 0 commentaar

Erg populair op dit moment zijn de schilderijen van de nederlandse kunstenares Sabine Kleiren. Maar wie is Sabine Kleiren eigenlijks en wat is haar filisofie?

Bedrijfsprofiel

Sabine Kleiren - from my home, is een huis decor collectie geïnspireerd door verschillende en unieke mensen, plaatsen en gebeurtenissen die haar beïnvloeden en helpen de wereld meer openlijk te zien.

Beschrijving

Laat me je iets vertellen over mezelf, mijn leven, mijn gedijen.

Mijn verhaal gaat terug al in 1913, waar het begint met mijn voorvaderen en de bouw van ons huis. Het is een verhaal over een verscheidenheid van mensen, familie, relaties, tevredenheid, voldoening en plezier. Het is in dit huis dat nu is mijn eigen waar mijn merk, SK van mijn huis, begonnen. SK From my Home staat voor een volledige gevulde en zinvol leven, inspirerende producten, echte mensen, echte verhalen. Ik ben altijd nieuwsgierig geweest naar het leven en de manier waarop het leven is. Tegen de dingen die ik omring me met mijn verschillende relaties met de natuur, mezelf of andere mensen. Nieuwsgierig naar ideeën, motivatie, dromen en wensen. Eindeloos geïnspireerd door al deze invloeden ik me geëngageerd aan het brengen van betekenis in de mensen hun omgevingen. Maar hoe dan?

Door het creëren van woonaccessoires die je je eigen verhaal herkennen en waardoor ik deelde mijn eigen gedachten en ervaringen. Schilderijen in het bijzonder. Enthousiast beelden die mijn inspiraties, waarden en belangen weerspiegelen. Het dagelijks leven, objecten uit een lang vervlogen verleden, ideeën over de toekomst alle inspireren mij om die gevoelens te werken. In mijn eigen atelier in Azië werk ik met enthousiaste ambachtslieden. Mensen van wie ik ben er trots op. Unieke mensen met gedeelde waarden van authenticiteit, moed en zuiverheid. Mensen zoals jij en ik.

Mijn werk laat me toe om verbinding te maken met gelijkgestemde zielen met eenzelfde levenshouding. Met iets dat onwrikbaar echt en zinvol. Het is mijn wens dat je kan betrekking hebben op mijn creaties en dat ze zal je aanmoedigen om ze te laten uw eigen. Omdat de persoon die echt van invloed op mijn werk ben jij. En, door dat te doen, transformeert u mijn verhaal in uw persoonlijke verhaal. Het is die magie die echt raakt me op de been elke dag!

Tot slot

Met een schilderij van Sabine Kleiren haal je prachtige kunst in huis met een verhaal. Wil je je eigen schilderij van Sabine Kleiren? Kijk dan eens voor het complete aanbod op www.decofeelings.nl
Over de Auteur

Mijn naam is Miranda Kingma, dagelijke bezig met interieur en trends en blogster voor Decofeelings.nl

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo