Industrieel Interieur - Artikel Post - Artikel Marketing

Industrieel Interieur

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: chloe.zeegers
Gezien: 880 | Aantal woorden: 464 | Datum: Tue, 22 Nov 2011 | 0 commentaar

 

De industriële woonstijl is tegenwoordig helemaal hip. Een kermerk van deze stijl is een stoere, functionele en pure woonruimte. Er is niet veel plaats voor rommeltjes en accessoires, de ruimte moet ruimtelijk worden ingericht en stoer en zelfverzekerd overkomen.

Materialen
De materialen die terugkomen bij een industrieel interieur zijn glas, RVS, steen, beton, aluminium en hout. Door deze materialen te combineren krijg je een prettige woonruimte die niet kil overkomt. Omdat je bij deze stijl weinig meubels hebt, moeten de meubels die je wel neerzet een bepaalde allure hebben. Denk aan eyecatchers als een ijzeren kist of een tafel van gebruikt steigerhout.

Kleuren
De kleuren die het eerst te binnen schieten bij deze stijl zijn sobere kleuren als zwart, wit, roest en metaal. Maar je kan best een knalkleur toevoegen als rood, geel en blauw. Deze kleuren moeten echter niet te overheersend aanwezig zijn. Eén muur in huis is voldoende, het kan ook terugkomen in accessoires.

Licht
Met licht kun je alle kanten op. Denk bijvoorbeeld aan een lichtstraat in het plafond, of een mooie vloerlamp die vol naar boven schijnt. TL-verlichting past erg goed bij de industriële sfeer. Er zijn vele voorbeelden die de vooroordelen over deze lichtvariant meteen wegkaatsen.

Accessoires
Zoals al eerder gezegd is het kenmerk van een industrieel interieur ruimte. Richt je huis of kantoor dan ook zo ruimtelijk mogelijk in. Accessoires mogen, maar ook hiervoor geldt niet te veel en kies voor eyecatchers. Een mooi architectuur schilderij zal volledig op zijn plaats zijn. Google eens op de termen Fotograaf Rotterdam en in diverse portfolio’s vindt je foto’s van bijvoorbeeld de graansilo of de dakpannenfabriek.

Over de Auteur

-

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[385 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[116 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[114 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo