Industriële interieurstijl? Zo doe je dat! - Artikelpost

Industriële interieurstijl? Zo doe je dat!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 198 | Aantal woorden: 791 | Datum: | 0 commentaar

Is het tijd om je interieur te veranderen? Dat is altijd leuk! Er zijn verschillenden interieur stijlen, zoals klassiek, kitsch, Zweeds, landelijk, luxe en industrieel. De trend van dit jaar is industriële interieurstijl met stoere elementen. Hieronder hebben wij voor jou de tofste artikelen op een rijtje gezet voor het realiseren van een nieuwe interieur!
Lockerkast

Een goed alternatief voor een dressoir is een metalen lockerkast. Het geeft een stoere vintage look aan je woonkamer. Daarnaast kan je heel veel spulletjes kwijt je kast. Op deze manier heb je geen spullen rondslingeren.


Kuipstoel

Een robuuste kuipstoel met zwart metalen poten is zeker weten een must have binnen deze stijl. Meestal kan je vier of zes stoelen kwijt in je eethoek. Vermijd hierbij de zelfde soort stoelen. Ga voor verschillende model stoelen om een artistieke beeld te creëren. Combineer bijvoorbeeld een simpele kuipstoel van kunstroof met een robuuste lederen stoel met metalen poten.


Metalen rekken

Een plankje of een rek aan de muur is altijd ideaal voor het plaatsen van fotolijsten of decoratie. Zwarte metalen rekken passen heel mooi bij de industriële stijl. Tegenwoordig zijn ze ook te kopen in combinatie met hout. Dit geeft een wat warmer sfeer aan je woning. Metalen rekken kan je bovendien heel goed combineren met een houten tafel met zwart metalen poten.


Neutrale kleuren

Wanneer je op Google of Pinterest kijkt naar inspiratie foto’s van industriële woningen, dan zie je dat er veel gebruik is gemaakt van neutrale kleuren. Denk daarbij aan lichte en donkere tinten van bruin, grijs, blauw en groen. De kleuren zwart en wit horen er standaard bij.


Verlichting

In de industriële interieurstijl komen heel veel metalen elementen voor. Vooral in het materiaalgebruik van lampen is dat heel erg aanwezig. Vaak worden hanglampen van metaal in een schotel vorm gebruikt. Deze zijn verkrijgbaar in verschillenden formaten en modellen.

 

Over de Auteur

Lees de leuke blogs van Hal18.nl

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[304 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[182 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[126 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo