Elektrische deken en brandveiligheid - Artikel Post - Artikel Marketing

Elektrische deken en brandveiligheid

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 468 | Aantal woorden: 670 | Datum: | 0 commentaar

 

 

Een omstreden onderwerp op het internet is het gevaar van de elektrische dekens, zo heb ik gelezen over de angst dat het elektromagnetische veld van de elektrische deken gevaarlijke situaties kan veroorzaken voor mensen met een pacemaker. De meningen zijn verdeeld en de feiten zijn uit het oog verloren daarom zal ik in dit artikel u van informatie voorzien over de daadwerkelijke gevaren van de elektrische deken.

 

 

Brand door elektrische dekens

 

Het eerste gevaar en door velen juist als grootste gevaar omschreven zijn branden die door elektrische dekens zijn aangestoken. Als je op elektrische dekens ''Googelt'' zullen er tal van nieuwskoppen getoond worden waarin huizen soms tot de grond afgebrand zijn, die zijn aangestoken door elektrische dekens. Dit beeld is zeer schrikwekkend en dient een goede uitleg te krijgen zeker omdat dit recent nog is gebeurd (januari in Zwolle), de elektrische dekens die voor 2000 zijn geproduceerd, zijn veelal gevaarlijke elektrische dekens, dit zijn de welbekende brand stichtende elektrische dekens en beschikken vaak over een gering aantal zekeringen zoals bijvoorbeeld één zekering. De zekering(en) van de elektrische warmtedeken bepaald het niveau van veiligheid, er is tegenwoordig een verdeeldheid in fabrikanten tot hoever zij zekeren en op welke punten. Zo zijn bepaalde warmtedekens in het bijzonder zeer brandveilig zoals de [LINK3]. De branden die tegenwoordig aangestoken worden door een elektrische deken zijn veelal veroorzaakt door een oude elektrische deken, een defecte elektrische deken of een verkeerd gebruikte elektrische deken maar, tegenwoordig zal een brand niet meer zo snel ontstaan door inferieure producties. Daarom kan je niet spreken over dat de elektrische deken in het bijzonder gevaarlijk is, omdat andere apparaten die slecht bedient worden ook voor woningbranden zorgen.

 

Gevaar van elektromagnetische velden

Een ander gevaar wat vaak op internet benoemd wordt zijn de elektromagnetische velden van een elektrische deken. Een elektrische deken maakt door de elektrische circulerende circuit een magnetisch veld. In hoge maten kan een elektromagnetisch veld gevaarlijk zijn voor je pacemaker, in het geval van een elektrische deken kan je spreken over totaal geen gevaar voor een pacemaker simpel weg omdat het geen sterk magnetisch veld heeft.

 

Is een elektrische deken nu ongezond of juist lekker?

 

Als een elektrische deken geen gevaar zal zijn in verband met brand of een gevaarlijk elektromagnetisch veld uitzenden kan je denk ik spreken over een veilig product. Of het product lekker is mag de consument zelf bepalen. Wat wel een feit is, is dat de warmte om je spieren en bloedvaten de bloedsomloop bevordert en dat is zeker gezond.

Als u meer informatie wilt over het brand gevaar van de elektrische deken kan u op de volgende link meer info vinden hierover informatie elektrische dekens.

Bent u nog steeds niet overtuigd hoe of waar u een veilige elektrische deken kunt kopen?, dan kunt u op de volgende link in het bijzonder extra veilige elektrische warmtedekens vinden van het merk Soehnle.Over de Auteur

Deze auteur heeft veel ervaring in bloggen en infoteuren, Leon Cliens is een pseudoniem die veel informatie op het internet versprijd over met name producten, de voordelen en de nadelen van producten.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[245 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo