Inrichting van je studentenkamer, denk aan onverwachtte situaties - Artikel Post - Artikel Marketing

Inrichting van je studentenkamer, denk aan onverwachtte situaties

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: avanmaarssen
Gezien: 705 | Aantal woorden: 414 | Datum: Thu, 16 Feb 2012 | 0 commentaar

Ga je binnenkort studeren of studeer je al en ga je op kamers, dan moet je het volgende artikel even lezen. De studenentijd is voor de meeste mensen de levendigste tijd van hun leven. Je hebt geen vast ritme, de studie-uren zijn zeer flexibel, waarbij het geen uitzondering is dat je maar 1 of 2 dagen per week aanwezigheid moet zijn op de universiteit of hogeschool. Deze flexibiliteit in je weekritme zorgt ervoor dat je studententijd de mooiste tijd van je leven kan worden. Spontane feestjes, bijven hangen bij vrienden, samen intensief studeren. Je moet wel tegen de flexibiliteit kunnen en je moet een kamer hebben die alle spontane acties aankan. Een goede aankoop daarvoor is een slaapbank.

 

Een van de belangrijkste, zoniet dè belangrijkste, is het aankunnen van spontane logeerpartijtjes. Huisfeestjes, lange studieavonden, borrels, zullen allemaal voorkomen in je studententijd. Je zal daardoor al snel merken dat je studentenkamer regelmatig de plek zal zijn waar mensen een nachtje willen doorbrengen. Medestudenten zonder kamer moeten vaak met openbaar vervoer terug naar huis. Door de kamernood zijn er vele studenten die bij feestjes ofwel vroeg naar huis moeten gaan, óf een nachtje blijven slapen.

 

Het is dus een grote aanrader om ervoor te zorgen je bent ingericht op die leuke spontane acties en dat je de voorzieningen in huis hebt om zo´n spontane actie niet in de kiem te smoren. De slimste aankoop die je kunt doen voor je studentenkamer is de aanschaf van een slaapbank, met een slaapbank ben je altijd voorbereid op slapers, hoe spontaan de actie ook is, je hebt altjd een plekje voor ze.

Naast het hebben van een bed in tijden van nood, heb je met een slaapbank een prima plek om even rustig te zitten en tv te kijken. De hele dag alleen op de burostoel is geen pretje en dus biedt een mooie slaapbank de comfort die je nodig hebt voor de tijden dat je niet met de neus in de boeken zit.

Een slaapbank past in praktisch elke studentenkamer, een prima start van een geweldige studententijd. Over de Auteur

Arthur studeert communication and media design en woont al enige jaren op kamers. Hij geniet volop van het studentenleven en geeft graag tips en tricks. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[389 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[116 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[114 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo