Inspiratie voor pensioenwensen - Artikelpost

Inspiratie voor pensioenwensen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 913 | Aantal woorden: 466 | Datum: | 0 commentaar

Gaat jouw collega, vriend(in), partner of familielid binnenkort met pensioen, dan ben je waarschijnlijk aan het nadenken over wat voor cadeau je kan geven. Van pensioengedicht tot gepersonaliseerd boek of speech. In dit artikel vind je een aantal ideeën om de toekomstige gepensioneerde te verrassen met een origineel cadeau.

Gepersonaliseerd boek

Wil je de toekomstige gepensioneerde niet maar één pensioengedicht of –wens cadeau doen, dan is een pensioenboek een cadeau-idee voor jou. In een dergelijk boek staan tientallen inspirerende teksten waar elke collega, vriend(in) of kennis zich in kan herkennen. Op het internet kunnen sommige van deze boeken gepersonaliseerd worden, dus kan de naam van de toekomstige gepensioneerden op de cover van het boek genoemd worden en zelfs verwerkt worden in sommige van de gedichten. Een andere manier om een pensioenboek voor iemand te maken is door het vriendenboekje van vroeger een nieuwe draai te geven. Vraag vrienden, familieleden, collega’s en kennissen dus om een pagina te vullen met foto’s en verhalen die de gepensioneerden aan zijn werkende leven kunnen herinneren.

(Digitaal)kaartje

Een cadeau voor een toekomstige pensioneerde hoeft helemaal niet groot te zijn. Met een (digitaal)kaartje met een persoonlijke boodschap zit je altijd goed. Materieel gezien iets kleins, maar een groot gebaar.

Pensioengedichten

Wil je degene die binnenkort met pensioen gaat wat wijsheid in dichtvorm wensen, dan  is een pensioengedicht wat voor jou. Op het internet vind je talloze kant-en-klare pensioengedichten, maar je kunt natuurlijk ook zelf een gedicht schrijven. Daarbij is belangrijk dat je altijd persoonlijk bent en zo origineel mogelijk bent. Maar maak het ook niet te moeilijk voor jezelf. Iets dat uit je hart komt blijft mensen het meeste bij. Dat is toch wel het grootste geheim achter de meest succesvolle pensioengedichten.Over de Auteur

Pensioen is een belangrijke nieuwe levensfase. Voor inspiratie voor deze volgende fase in je leven kun je terecht op Leef Je Pensioen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[392 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[187 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[75 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo