FB pix Installateurshop.nl: van handdroger tot bliksembeveiliging! - Artikelpost

Installateurshop.nl: van handdroger tot bliksembeveiliging!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 953 | Aantal woorden: 591 | Datum: | 0 commentaar

Installateurshop.nl: van handdroger tot bliksembeveiliging!

Installateurshop.nl is sinds een aantal weken dé plek voor installatieproducten. Installateurshop.nl springt in op een toenemende vraag naar gespecialiseerde producten. De economie trekt weer aan en er wordt weer meer verbouwd en geklust! De zzp-er of hobbyist kan voor veel van deze producten niet terecht bij de bouwmarkt. Maar daarvoor kan je tegenwoordig wel naar Installateurshop.nl. Ons assortiment is erg groot en goed voor wel 100.000 producten, speciaal voor zzp-ers, hobbyisten en mensen met twee rechterhanden! Van koppelingen voor leidingwerk tot verlichting en van handdrogers tot bliksembeveiliging. Alle producten die je nodig hebt voor kluswerk, kan je op  Installateurshop.nl vinden.

Installateurshop.nl onderscheidt zich door hoge kwaliteit en lage prijzen. Bij ons zal je geen kwalitatief slechte producten vinden. Je krijgt gegarandeerd topkwaliteit. Daarnaast heeft Installateurshop.nl geweldige aanbiedingen, interessant voor de kleine ondernemer zoals de loodgieter en elektricien, maar ook voor de doe-het-zelver. Benodigde producten kan je in grote hoeveelheden kopen met mooie kortingen! Bovendien zijn er elke week weer nieuwe prachtige aanbiedingen in de schijnwerpers.

Maar dit is niet alles. Er zijn nóg meer redenen om uw producten bij installateurshop.nl te bestellen. Je hoeft niet langer drukzadels bij het ene bedrijf te halen en de kast voor een lichtmast bij de ander. Wij beschikken namelijk over een enorm én divers assortiment.  Daarnaast loont het om alles in een keer te bestellen, want bij bestellingen boven de 150 euro betaal je geen verzendkosten.

Bij Installateurshop.nl proberen wij alle aspecten van de koopervaring zo soepel mogelijk te laten verlopen, en daar hoort natuurlijk ook goede service bij.  Daarom is de service van Installateurshop.nl van de hoogste kwaliteit. Van zeven uur ’s ochtends tot tien uur ’s avonds staat er een gemotiveerd, geïnteresseerd en bovenal vriendelijk service center tot je dienst. Zij zitten altijd klaar om je te helpen met alle vragen en opmerkingen.

Een snelle levering van producten is een ander aspect waarin Installateurshop.nl zich onderscheidt. Door middel van slimme afspraken met bezorgingsdiensten PostNL en GLS, en een unieke werkwijze leveren wij bijna al onze bestellingen binnen een tot drie dagen af. Groot of klein. Daarnaast kan je bij ons ook grote producten bestellen die niet in een regulier busje passen. Regelen van het juiste transport voor elke bestelling, is voor ons geen enkel probleem. Daarnaast kan je er bij ons van op aan dat de producten stevig worden ingepakt, zodat ze ongeschonden bij u aankomen.

Goede service, snelle levering, een erg groot assortiment en lage prijzen. Daarmee onderscheiden wij van Installateurshop.nl ons van anderen. Ben je benieuwd wat er nou precies allemaal bij ons besteld kan worden, of wil je weten wat de kortingen voor deze week zijn? Aarzel dan niet en neem een kijkje op Installateurshop.nl. Wie weet zit dat ene product dat u al jaren zoekt er net tussen. Gevonden? Klik op bestel en u hebt het morgen al in huis.
Over de Auteur

Installateurshop is een erg leuke webwinkel voor elke zzp-er die aan de slag wil in en om huis.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo